profile
register
facebook
youtube
twitter instagram
baneris-aix-2-5445-4514-2008.gif

Playstation spēlētājs un celtnieks Lēbs līderis pēc Turcijas WRC rallija pirmās dienas

Go4speed 18.09.2020 - 19:24 Playstation spēlētājs un celtnieks Lēbs līderis pēc Turcijas WRC rallija pirmās dienas
Sebastjans Lēbs. Foto: Honza Fronek

Ar pirmajiem diviem ātrumposmiem piektdienas vakarā startēja Turcijas WRC rallijs. Pirmajā 13,9 kilometrus garajā dopā ātrākais bija Tjerī Noivils, kurš izmantoja savu labo starta pozīciju. 3,3 sekundes viņam zaudēja Sebastjans Lēbs, kuram bija vēl labāka starta pozīcija. Sebastjans Ožjē, kurš trasē devās pirmais, līderim zaudēja 5,1 sekundi, ieņemot piekto vietu.

Otrajā dopā vienīgais pilots, kurš nesūdzējās par putekļiem, bija Ožjē, kurš trasē devās pirmais. Lai arī pauze starp braucējiem bija divas minūtes, pārējie braucēji bija vīlušies. Gan Tanaks, gan Noivils organizatoriem veltīja skarbus vārdus, jo šie braucēji, tāpat kā pārējie, bija spiesti cīnīties ar apgrūtinātu redzamību. Ātrākais otrajā posmā bija Ožjē, tikmēr otro ātrāko laiku uzrādīja Lēbs, kurš startēja aiz visiem vadošajiem WRC braucējiem.


Līdz ar to pēc pirmās dienas diviem posmiem līderis ir tieši Lēbs, kuram šis ir pirmais rallijs kopš janvārī notikušā Montekarlo WRC posma. Kā atzina WRC balss Beksija Viljamsa, tad sarunā ar viņu Lēbs atzina, ka šajā laikā, kamēr citi piedalījās sacensības, viņš mājās ralliju spēlēja uz playstation, kā arī paralēli tam viņš būvē sev māju.

Otrais pēc pirmās dienas ir Noivils, kurš zaudē 1,2 sekundes, bet trešais ir Ožjē, kurš atpaliek 1,3 sekundes. Tikmēr Ots Tanaks pēc pirmās dienas ieņem tikai septīto vietu, kas rīt, kad būs jāaizvada seši dopi, viņam liks braukt kā vienam no pirmajiem.

Starp R5 klases mašīnām līderis ir Adriens Formaks, kuram tikai 1,1 sekundi zaudē Vilkinsons Bulasija, kamēr 13,5 sekundes atpaliek Latvijā zināmais polis Kejatans Kajetanovičs.

Dusmīgais Noivils:


Rezultāti pēc pirmās dienas:

Komentāri
Pašlaik komentāru nav!
Autorizējies vai reģistrējies, lai komentētu
Partneri:
aix-copy-2837-1940.png motul-partner-3110.png nrs-4325.png batcc-0816.png ar-4809.png vagi-2128.png srt-5914.png bmp2-1740.png