profile
register
facebook
youtube
twitter instagram
baneris-aix-2-5445-4514-2008.gif

Lēbs un Hyundai gatavi Turcijas WRC rallijam (VIDEO)

Go4speed 15.09.2020 - 10:22 Lēbs un Hyundai gatavi Turcijas WRC rallijam (VIDEO)
Foto: motorsport.hyundai.com

Šajās brīvdienās Turcijā tiks aizvadīts sezonas piektais pasaules rallija čempionāta posms. Beidzoties Igaunijas WRC rallijam, Hyundai komandas braucēji jau pēc pāris dienām aizvadīja testus Grieķijā, tādējādi tieši Hyundai braucēji būs svaigākie un gatavākie gaidāmajam rallijam. Toyota braucēji Turcijas WRC rallijam gatavojās pagājušā mēneša beigās, bet M-Sport šos testus izlaida.


Hyundai braucēji testos. Foto: Pap Geo Photographer

Hyundai testos bez Tjerī Noivila un Ota Tanaka piedalījās arī deviņkārtējais WRC čempions Sebastjans Lēbs, kuram šis šogad būs otrais rallijs pēc Montekarlo WRC posma. ''Testos atradām labus regulējumus, tāpēc esam gatavi Turcijas rallijam. Iepriekšējā posmā Igaunijā izcīnījām uzvaru, taču tas nenozīmē, ka Turcijā mums ar būs garantēts panākums, jo šis rallijs ir neprognozējams,'' saka Hyundai boss Andrea Adamo.

Lai arī pēdējos gados Hyundai demonstrē labu ātrumu smagos un agresīvos ceļos, kādi sportistus sagaida arī Turcijā, tieši šajā rallijā Hyundai vēl nav uzvarējis (divas labākās vietas ir divas trešās pozīcijas, ko izcīnījuši Andreass Mikelsens un Heidons Padons).

''Mašīna testos uzvedās labi, taču neesmu ar šo auto braucis Turcijas rallijā, tāpēc nezinu, ko sagaidīt. Vai tā ir ātra, lai ar to uzvarētu? To mēs drīz uzzināsim, taču mēs nebūsim vienīgi, kuri centīsies uzvarēt. Mēs nezinām, kādā līmenī būs pārējie braucēji,'' saka Ots Tanaks.


Hyundai braucēji testos. Foto: Pap Geo Photographer

Pavisam kopā sportistiem trīs dienās būs jāveic 12 ātrumposmi (221 km). Uz starta šajā rallijā izies tikai 26 ekipāžas (10 WRC ekipāžas un 16 R5). WRC2 klasē par uzvaru cīnīsies trīs piloti – Pontus Tīdemands, Adriens Formaks un Eivinds Brinildsens, kamēr WRC3 klasē par uzvaru cīnīsies tādi braucēji kā Kajetans Kajetanovičs, Marko Wilkinsons Bulasija, Emilio Fernandezs u.c.

WRC rallijs Turcijā ar pārtraukumiem norisinās kopš 2003.gada. Līdz šim astoņos aizvadītajos rallijos visvairāk uzvaras izcīnījis Lēbs (trīs panākumi), kuram arī šajās brīvdienās, ņemot viņa izdevīgo starta pozīciju, būs labas iespējas pacīnīties par uzvaru.







Komentāri
Pašlaik komentāru nav!
Autorizējies vai reģistrējies, lai komentētu
Partneri:
aix-copy-2837-1940.png motul-partner-3110.png nrs-4325.png batcc-0816.png ar-4809.png vagi-2128.png srt-5914.png bmp2-1740.png