profile
register
facebook
youtube
twitter instagram
baneris-aix-2-5445-4514-2008.gif

Pēc 'Rally Estonia' pirmās dienas līderis Tanaks, Sesks klasē otrais

Go4speed 05.09.2020 - 20:19 Pēc 'Rally Estonia' pirmās dienas līderis Tanaks, Sesks klasē otrais
Mārtiņš Sesks/Renārs Francis. Foto: FIA Junior WRC

Igaunijā aizvadīta ''Rally Estonia'' pirmā diena, kurā sportistiem bija jāveic desmit ātrumposmi. Otrajā posmā vadību pārņēma Kalle Rovanpera, taču trešajā dopā Kalle pārsita automašīnas ritreni, kopvērtējumā atkrītot uz astoto vietu. Atlikušajos rīta posmos sportisti uzrādīja līdzīgus rezultātus, kas vadību pēc pirmā apļa ļāva pārņemt Otam Tanakam. 6,8 sekundes viņam zaudēja Kreigs Brīns, bet 11 sekundes atpalika Tjerī Noivils.

Pēc servisa parka pirmajā posmā Noivils vienā no līkumiem izbrauca pa platu un nolauza mašīnas riteni. Lai arī beļģu sportists sasniedza finišu, turpinājumā viņš izstājās. Turpinājumā līderi turpināja uzrādīt līdzīgus rezultātus, kas dienas beigās pirmo vietu ļāva ieņemt Tanakam, kuram 11,7 sekundes zaudē Kreigs Brīns, bet nepilnu pusminūti atpaliek Sebastjans Ožjē. Uz ceturto vietu pēc neveiksmes trešajā posmā pakāpies Rovanpera.


Lielisku ātrumu starp visām R5 klases automašīnām demonstrēja Olivers Solbergs, kurš pēc pirmās dienas par 17,8 sekundēm apsteidz Egonu Kauru, kurš pēc pirmās dienas ar savu rezultātu ir sarūpējis negaidītu pārsteigumu. Trešais ir Mads Ostbergs.

JWRC klasē līderis pēc pirmās dienas ir Roberts Virves, kuram 11 sekundes zaudē Mārtiņš Sesks. Trešais ir ātrais soms Sami Pajari, kurš dienas otrajā posmā zaudēja 26 sekundes. Diemžēl pirmajā dienā izstājās divi līderi - Toms Kristensons un Kens Torns.

Rīt sportistiem būs jāveic seši ātrumposmi.

Rezultāti pēc pirmās dienas:


Rezultāti RC2 klasē:


JWRC rezultāti:

Komentāri
Pašlaik komentāru nav!
Autorizējies vai reģistrējies, lai komentētu
Partneri:
aix-copy-2837-1940.png motul-partner-3110.png nrs-4325.png batcc-0816.png ar-4809.png vagi-2128.png srt-5914.png bmp2-1740.png