profile
register
facebook
youtube
twitter instagram
baneris-aix-2-5445-4514-2008.gif

Ožjē un Evansa stūrmaņa helikopters spiests veikt avārijas nosēšanos

Go4speed 25.08.2020 - 15:34 Ožjē un Evansa stūrmaņa helikopters spiests veikt avārijas nosēšanos
Foto: www.nantiareport.gr

Kā ziņo portāls DirtFish, tad Grieķijā, Atēnās, helikopters, ar kuru lidoja Sebastjans Ožjē, Elfina Evansa stūrmanis Skots Martins un Bendžamins Veilas (Ožjē stūrmanis testos), bijis spiests veikt zema līmeņa ārkārtas nosēšanos. Helikopteram ar Toyota komandas braucējiem pirmdienas vakarā bija paredzēts lidojums no Atēnu lidostas uz komandas testu norises vietu.

Tiek ziņots, ka helikopters pacēlās līdz apmēram divu metru augstumam, kad pilots atklāja tehnisku problēmu, kā rezultātā viņš nekavējoties veica avārijas nosēšanos.

Lai arī sociālajos tīklos izskanēja informācija, ka tas esot bijis nopietns incidents, Skots Martins paskaidroja, kas īsti notika.

''Viss bija kārtībā. Mēs sākām pacelties, kad pilots atklāja problēmu, un mēs uzreiz nosēdāmies. Tas ir viss, ko varu pateikt. Tas ir pārsteidzoši, kā šie stāsti (baumas) aug un aug. Par laimi, mēs nebijām pacēlušies augstu pirms šī problēma tika atklāta. Mums viss ir kārtībā.''

Skots Martins atklāja, ka šodien viņam esot pludmales diena. ''Šodien ir diena pludmalē – ne rallija mašīnas, ne helikopteri, ne kas cits. Diena atpūtai, pirms trešdienas testiem,” nobeidz Skots Martins.

Kā redzams sociālajos tīklos, tad Ožjē jau šodien aizvada testus.
Komentāri
Pašlaik komentāru nav!
Autorizējies vai reģistrējies, lai komentētu
Partneri:
aix-copy-2837-1940.png motul-partner-3110.png nrs-4325.png batcc-0816.png ar-4809.png vagi-2128.png srt-5914.png bmp2-1740.png