profile
register
facebook
youtube
twitter instagram
baneris-aix-2-5445-4514-2008.gif

Uz Igaunijas WRC laiku par naktsmājām prasa vairākus tūkstošus eiro

Go4speed 08.07.2020 - 18:07 Uz Igaunijas WRC laiku par naktsmājām prasa vairākus tūkstošus eiro
Foto: Jaanus Ree/Red Bull

No 4.-6. septembrim Dienvidigaunijas ceļos norisināsies Igaunijas WRC rallijs, kas būs ceturtais pasaules rallija čempionāta posms šogad. Pēc Meksikas WRC rallija, kas notika marta vidū, šis būs pirmais WRC rallijs pēc vairāku mēnešu pauzes. Saprotams, ka interese par šo ralliju ir ļoti liela - ne tikai no igauņu puses, bet arī no cilvēkiem no visas pasaules. Šobrīd gan nav zināms, cik biļešu tiks tirgots uz šo ralliju, taču cilvēki jau šobrīd steidz meklēt sev naktsmājas.

Kā šodien sociālajos tīklos novēroja portāls Go4speed, tad daudzi cilvēki ir šokēti par augstajām cenām par naktsmājām uz rallija laiku. Kā raksta kāds slavens WRC fotogrāfs, tad ''WRC ir paziņojis jauno kalendāru, kurā šobrīd nav nekādu norādījumu par skatītāju vai žurnālistu apmeklējumu. Tikmēr igauņu viesnīcu īpašnieki, namu īpašnieki atceļ iepriekšējās rezervācijas un pēc cenu palielināšanas vēlreiz piedāvā savus apartmanetus. Tiešām ceru, ka šiem alkatīgajiem cilvēkiem sadegs pirksti.'' Arī citi piekrīt, ka cenas, kādas šobrīd tiek piedāvātas par naktsmājām, nav atbilstošas.


Foto: Jaanus Ree/Red Bull

Aplūkojot pāris ekrānšāviņus, ar kuriem cilvēki dalās sociālajos tīklos, tad var redzēt, ka par naktsmājām Tartu reģionā cena diviem pieaugušajiem par trīs naktīm sastāda summu pat no 4000 - 6000 eiro. Cenu līderis ir kāda viesu māja, kas prasa 8 262 eiro.

Šobrīd, aplūkojot booking.com piedāvājumus Tartu reģionā, tad cena, piemēram, trīs pieaugušajiem par divām naktīm sastāda no 380 eiro līdz 8 262 eiro. Šobrīd uz rallija datumiem Tartu reģionā 94% naktsmītņu vairs nav pieejamas.



Trešdien rallija organizatori publicēja paziņojumu. "2020. gadā pirmo reizi Igaunijā notiks FIA WRC pasaules rallija čempionāta posms - Igaunijas rallijs, kas 4.-6.septembrī tiks aizvadīts pa Tartu, Otepes, Elvas, Kanepi un Kambjas ceļiem. Sakarā ar šo vēsturisko notikumu, ir palielinājusies gan vietējo, gan ārvalstu rallija apmeklētāju interese, tāpēc ir palielinājusies vajadzība pēc naktsmājām. Aicinām sacensību laikā dalīties ar bezmaksas istabu, gultu, dzīvokli, mājas daļu, māju vai kempingu, lai visi rallija apmeklētāji varētu atrast naktsmājas.


Foto: Jaanus Ree/Red Bull

''Jūsu piedāvātajai naktsmītnei nav jābūt īpaši pielāgotai izmitināšanai, taču mēs sagaidām, ka tā ir droša, tīra, sakopta un gatava uzņemt viesus. Viss, kas jums jādara, lai paziņotu par savu apmešanās vietu, jāaizpilda veidlapa, pēc kā varēsiet gaidīt interesentus. Nosakot cenas, lūdzam jūs ievērot saprātīgas robežas - tādā veidā mēs varam viesiem nodot ziņu, ka viņi tiek gaidīti šogad un nākamajos gados.''
Komentāri
Pašlaik komentāru nav!
Autorizējies vai reģistrējies, lai komentētu
Partneri:
aix-copy-2837-1940.png motul-partner-3110.png nrs-4325.png batcc-0816.png ar-4809.png vagi-2128.png srt-5914.png bmp2-1740.png