profile
register
facebook
youtube
twitter instagram
baneris-aix-2-5445-4514-2008.gif

Makinens: Cerējām, ka Igaunijas WRC posma vietā rallijs notiks Latvijā

Go4speed 07.07.2020 - 23:50 Makinens:  Cerējām, ka Igaunijas WRC posma vietā rallijs notiks Latvijā
Foto: TOYOTA GAZOO Racing WRC

No 4.-6. septembrim Dienvidigaunijas ceļos norisināsies pasaules rallija čempionāta (WRC) posms. Šis būs pirmais WRC rallijs pēc garās pauzes. ''Toyota'' komandas boss Tomijs Makinens atzina, ka šie ceļi ir piemēroti viņa vadītās komandas automašīnām, taču somu rallija leģenda uzskata, ka favorīts šajā posmā būs Ots Tanaks.

''Ir patīkami atkal startēt rallija sacensībās. Igaunija, protams, ir viena cilvēka mājas rallijs. Ots Tanaks tur noteikti būs spēcīgs. Igaunijas ceļi ir piemēroti mūsu automašīnai, taču citiem pilotiem tie ceļi būs nepazīstami. Elfins Evanss tur startēja pagājušajā gadā, tāpēc viņam būs neliela pieredze šajos ceļos,'' somu portālam Yle saka Tomijs Makinens.


''Toyota'' testos Somijā

Tikmēr somu portālam rallit.fi Makinens atklāja, ka ir nedaudz vīlies, ka WRC posms notiks Igaunijā. ''Mēs cerējām, ka Igaunijas WRC posma vietā rallijs notiks Latvijā. Tas būtu taisnīgāk, jo tajos ceļos neviens nav braucis.''

Somu portāls vēsta, ka pastāv iespēja, ka vēl viens WRC posms varētu notikt arī Iprā (Beļģijā). Šajā valstī, savukārt, priekšroka būtu citam Hyundai braucējam Tjerī Noivilam. ''Ja būtu izvēle starp Horvātiju un Beļģiju, noteikti izvēlētos pirmo. Jaunā valstī rīkot WRC būtu interesanti. Esmu dzirdējis, ka viņiem tur ir interesanti ceļi. Pretējā gadījumā ''Hyundai'' komandai tad būtu divi mājas ralliji,'' nobeidz četrkārtējais WRC čempions Makinens.
Komentāri
Pašlaik komentāru nav!
Autorizējies vai reģistrējies, lai komentētu
Partneri:
aix-copy-2837-1940.png motul-partner-3110.png nrs-4325.png batcc-0816.png ar-4809.png vagi-2128.png srt-5914.png bmp2-1740.png