profile
register
facebook
youtube
twitter instagram
baneris-aix-2-5445-4514-2008.gif

Alūksnes rallijsprintā saldais ēdiens – Vorobjovs pret A.Neikšānu ar Evo X

Go4speed 13.01.2015 - 10:29 Alūksnes rallijsprintā saldais ēdiens – Vorobjovs pret A.Neikšānu ar Evo X
Andis Neikšāns un Jānis Vorobjovs. Foto: Aigars Tīdmanis, Go4speed

Pirmdien noslēdzās dalībnieku pieteikšanās rallijsprintam Alūksne 2015, kas jau šajā nedēļas nogalē startēs Alūksnē. Pavisam kopā dalību uz šo brīdi apstiprinājušas 55 ekipāžas. Kā pēdējā ekipāža, kura pieteicās šim rallijsprintam, ir Jānis Vorobjovs un Andris Mālnieks.


Neikšāns pie Evo X stūres vēl LMT komandas krāsās. Foto: Aigars Tīdmanis, Go4speed

Aplūkojot dalībnieku sarakstu, jāsaka, ka tas ir gana krāšņs, jo ir vairākas interesantas un pat sen neredzētas ekipāžas. Protams, liels prieks par Andi Neikšānu, kurš šim rallijam nolēma pieteikties ar Mitsubishi Evo X. Ja pagājušajā sezonā Vorobjovs un Neikšāns dažos rallijos savā starpā cīnījās ar BMW, tad pēc vairāk nekā divu gadu pauzes abi šie piloti savā starpā cīnīsies ar Evo X, kas paredz sīvu un neprognozējamu cīņu.


Foto: Viesturs Lācis, Go4speed

Kā portālam atzina Andis Neikšāns (interviju piedāvāsim nedaudz vēlāk), tad sajūtas treniņos, braucot ar Evo X, esot ļoti labas, bet, kā būs sacensību režīmā, to mēs uzzināsim tikai Alūksnē. Protams, bez šīm ekipāžām būs vēl vairākas ekipāžas, kurām arī būs vērts pievērst uzmanību. Tāpat sacensībām pieteicies leģendārā somu rallija braucēja Hari Rovanperas dēls Kalle Rovanpera, kurš ar katru ralliju paliek aizvien ātrāks.


Kalle Rovanpera testos. Foto: Kalle Rovanperä Racing

Rallijsprinta ceremoniālā atklāšana un pirmais ātrumposms ir paredzēti piektdienas, 16.janvāra vakarā, un otrā sacensību diena 17.janvārī turpināsies ar vēl septiņiem ātrumposmiem Alūksnes novada ceļos.

Plašāku informāciju par dalībniekiem, starta numuriem piedāvāsim jums vēlāk.
Komentāri
Pašlaik komentāru nav!
Autorizējies vai reģistrējies, lai komentētu
Partneri:
aix-copy-2837-1940.png motul-partner-3110.png nrs-4325.png batcc-0816.png ar-4809.png vagi-2128.png srt-5914.png bmp2-1740.png