profile
register
facebook
youtube
twitter instagram
baneris-aix-2-5445-4514-2008.gif

Sešas zviedru rallija zvaigznes nedēļas nogalē piedalīsies īpašā rallijā

Go4speed 04.06.2020 - 23:13 Sešas zviedru rallija zvaigznes nedēļas nogalē piedalīsies īpašā rallijā
Olivera Solberga auto pirms starta

Svētdien Zviedrijā, startējot Zviedrijas lielākajām rallija zvaigznēm, norisināsies īpašs rallijs, kurā braucēji pēc ilgāka pārtraukuma piedalīsies ar īstām rallija automašīnām. Šajā rallijā, kas notiks bez skatītājiem, var startēt tikai ar īpašiem ielūgumiem. Zināms, ka grants ātrumposms norisināsies pa ceļiem, kur parasti norisinās ziemas Zviedrijas WRC rallijs.

Uz starta izies tādi zviedru braucēji kā divkārtējais Junior WRC čempions Pers Gunārs Andersons (74 starti WRC), Olivers Solbergs, Matiass Ekstroms, Pontus Tīdemans, Emīls Bergkvists un Jonna Esons Brāde. Šo ralliju pārraidīs zviedru televīzijas kanāls SVT1, bet pirmdienas vakarā labākos momentus atspoguļos WRC+.


Foto: Lukasz Mikulski

Pēc treniņiem seši braucēji veiks kvalifikācijas braucienus, kuriem sekos B fināls un A fināls, lai noteiktu uzvarētāju. Zināms, ka Olivera Solberga stūrmane būs viņa mamma Pernilla. "Ir patīkami atgriezties. Biju ilgu laiku aizņemts spēlējot simulatoru spēles, bet, uzvilkt sacīkšu kombinezonu, iesēsties rallija mašīnā, aizvērt durvis un nospiest starta pogu - tas ir tas, kas man pietrūka," saka Olivers Solbergs.

''Būs dīvainas sajūtas atrasties rallija mašīnā šajos ceļos, kad tev nevajag valkāt ziemas cepuri un mēteli. Būs jautri, bet būs jāatceras, ka, ja kaut kur aizbraukšu pa platu un kaut kur trāpīšu, tad nevarēs nospiest pogu ''sākt no jauna'','' smejoties saka Pontus Tīdemans.
Komentāri
Pašlaik komentāru nav!
Autorizējies vai reģistrējies, lai komentētu
Partneri:
aix-copy-2837-1940.png motul-partner-3110.png nrs-4325.png batcc-0816.png ar-4809.png vagi-2128.png srt-5914.png bmp2-1740.png