profile
register
facebook
youtube
twitter instagram
baneris-aix-2-5445-4514-2008.gif

Nitišs: Koronavīruss manu treniņa procesu ir ietekmējis vistiešākajā nozīmē

Go4speed 17.03.2020 - 22:45 Nitišs: Koronavīruss manu treniņa procesu ir ietekmējis vistiešākajā nozīmē
Reinis Nitišs treniņā

Koronavīrusa izraisītās sekas, kuru rezultātā ir atceltas gandrīz visas tuvākās autosporta sacensības, kā arī ir ieviesti stingri ceļošanas ierobežojumi, ir ietekmējušas daudzu sportistu ikdienas gaitas. Arī latviešu autosportists Reinis Nitišs šo ierobežojumu dēļ spiests mainīt savu treniņu plānu. Kādā no intervijām Reinis stāsta, ka šis ir laiks, kad var atvilkt elpu un piebremzēt ikdienas skriešanu.

''Pēdējās dienas ir bijušas savādas, taču tas ir laiks, kad mums ir jāadaptējas situācijai un jāsaudzē sevi. Manu treniņa procesu koronavīruss ir ietekmējis vistiešākajā nozīmē, jo nākamās nedēļas beigās mums bija plāns doties uz Somiju uz divu dienu testiem trenēties uz ezeriem, bet lidmašīnas nelido un kuģi arī vairs nekursē. Viss ir atcelts. Bet labā ziņa ir tā, ka esmu nosēdējis mājās un veltījis laiku savam bakalaura darbam, kas man jūnijā ir jāaizstāv. Šobrīd daudziem cilvēkiem ir tāds piespiedu atvaļinājums. Ja visi ikdienas steigā skrien, darbojas un streso, tad tagad tu esi bezspēcīgs, tev ir jāpavada laiks mierīgi un tu var ievilkt elpu. Esam visi kopā, sekojam līdzi norādījumiem un nedarām muļķīgas lietas. Saudzējam sevi, savus apkārtējos. Ticu, ka pavisam drīz mēs tam tiksim pāri un varēsim atkal skriet, stresot, darboties un ieiet ikdienas ritmā,'' tā Reinis Nitišs.

Atgādināsim, ka šosezon Reinis nolēmis startēt rallijā, kur jēkabpilietis jau paspējis aizvadīt divas rallija sacensības Somijā.

Komentāri
Pašlaik komentāru nav!
Autorizējies vai reģistrējies, lai komentētu
Partneri:
aix-copy-2837-1940.png motul-partner-3110.png nrs-4325.png batcc-0816.png ar-4809.png vagi-2128.png srt-5914.png bmp2-1740.png