profile
register
facebook
youtube
twitter instagram
baneris-aix-2-5445-4514-2008.gif

Igaunijas Autosporta savienība sasauc valdes sēdi un turpina cīņu par Rally Estonia norisi

Go4speed 03.03.2020 - 09:09 Igaunijas Autosporta savienība sasauc valdes sēdi un turpina cīņu par Rally Estonia norisi
Foto: Rally Estonia

Pirmdien kopā sanāca Igaunijas Autosporta savienības (EAL) valde, lai pārrunātu satraucošo situāciju par ''Rally Estonia 2020'', kas, kā zināms, šogad tomēr nenotiks.

Pēc valdes sēdes EAL nosūtīja paziņojumu presei.

"Pēc pēdējo dienu izskanējušajām ziņām preses konferencēs un dažādos paziņojumos plašsaziņas līdzekļiem, ''Rally Estonia'' organizatori informēja sabiedrību par pieņemto lēmumu atcelt ''Rally Estonia'', lai arī līgumi ar partneriem, atbalstītājiem un visu WRC komandu gatavība piedalīties šajā rallijā bija noslēgti.

Igaunijas Autosporta savienības valdes loceklis Oļegs Gross pēdējās dienās ir sniedzis garus un izsmeļošus skaidrojumus par notikušo situāciju, apliecinot rallija organizatoriem un sabiedrībai, ka EAL vēlas sadarboties un turpināt rīkot ralliju šogad.

EAL valde uzskata par nepieciešamu apstiprināt, ka EAL turpina atbalstīt Igaunijas Autosport Events, kas organizē ''Rally Estonia'', lai minētās sacensības tiktu aizvadītas paredzētajā laikā. EAL aicina visas iesaistītās puses pēc iespējas ātrāk sākt sarunas, lai noskaidrotu patiesos situācijas cēloņus un rastu tūlītēju risinājumu. Paziņojumā teikts, ka valstiski nozīmīga pasākuma atcelšana nedrīkst būt atkarīga no nelieliem dažu personu pārpratumiem, tāpēc EAL ir gatava turpināt centienus rast ātru risinājumu.

Valde arī nolēma, ka vēlākais līdz 2020. gada 15. aprīlim ir jāsasauc Igaunijas autosporta asociācijas kopsapulce.
Komentāri
Pašlaik komentāru nav!
Autorizējies vai reģistrējies, lai komentētu
Partneri:
aix-copy-2837-1940.png motul-partner-3110.png nrs-4325.png batcc-0816.png ar-4809.png vagi-2128.png srt-5914.png bmp2-1740.png