profile
register
facebook
youtube
twitter instagram
baneris-aix-2-5445-4514-2008.gif

Vorobjovs/Pūķis dodas cīņā Īrijas rallijā

Go4speed 22.02.2020 - 10:51 Vorobjovs/Pūķis dodas cīņā Īrijas rallijā
Foto: No ekipāžas personīgā arhīva

Sestdien Īrijā norisināsies grants rallija sacensības ''Samsonas Rally Fivemiletown''. Jau ziņojām, ka pavisam kopā uz starta izies ap 90 ekipāžām, kuru vidū būs arī viena latviešu ekipāža - Jānis Vorobjovs/Ivo Pūķis, kuri trasē dosies ar pilnpiedziņas ''BMW M3'', kas būvēts ''Samsonas Motorsport'' komandā. Tāpat zināms, ka uz starta izies arī Martinas Samsonas, kura rīcībā būs ''BMW M3 E36''.


Foto: No ekipāžas personīgā arhīva

Lai labāk sagatavotos šim rallijam, Vorobjova ekipāža Īrijā aizvadīja trīs dienu testus. Kā portālam Go4speed pastāstīja Ivo Pūķis, tad ''Kopā aizvadījām trīs dienu testus, kas notika vairākos testa poligonos, kur bija mainīgas trases konfigurācijas ceļi. Šajos testos cītīgi strādājām ar mašīnas regulējumiem. Ar katru braucienu kļuvām ātrāki, un arī sajūtas uzlabojās, tāpēc var teikt, ka esam labi pastrādājuši un ātrums ir. Šī būs jauna pieredze. Jāatzīmē, ka testi notika tipiskos Anglijas un Īrijas laikapstākļos – bija apmācies un bieži lija, kas ceļu padarīja slidenu, tāpēc bija jābūt uzmanīgiem. Taču noskaņojums ir labs un esam gatavi cīņai. Ceram trases malā un servisa parkā redzēt arī Īrijā mītošos latviešus, kurus laipni aicinām atbalstīt mūsu ekipāžu.”


Foto: No ekipāžas personīgā arhīva

Kā pastāstīja Ivo, tad šajā rallijā trasi nevar pierakstīt kā parasti pieņemts, bet tā vietā organizatori iedod DVD disku ar ātrumposmiem (ar dažādām stenogrammas sistēmām), kuru ekipāža var pierakstīt, kā un cik vēlās.

Kā šorīt atklāja Ivo, tad piektdien visu dienu lija, bija krusa un spēcīgs vējš (24 m/s), bet šobrīd ir skaidrs laiks un nelīst.
Komentāri
Pašlaik komentāru nav!
Autorizējies vai reģistrējies, lai komentētu
Partneri:
aix-copy-2837-1940.png motul-partner-3110.png nrs-4325.png batcc-0816.png ar-4809.png vagi-2128.png srt-5914.png bmp2-1740.png