profile
register
facebook
youtube
twitter instagram
baneris-aix-2-5445-4514-2008.gif

Vorobjovs/Pūķis ar 420 Zs jaudīgu pilnpiedziņas BMW startēs Īrijas rallijā

Go4speed 18.02.2020 - 10:31 Vorobjovs/Pūķis ar 420 Zs jaudīgu pilnpiedziņas BMW startēs Īrijas rallijā
Publicitātes foto

Šajās brīvdienās, 22.februārī, Īrijā norisināsies grants rallija sacensības ''Samsonas Rally Fivemiletown''. Zināms, ka pavisam kopā uz starta izies ap 90 ekipāžām, kuru vidū būs arī viena latviešu ekipāža - Jānis Vorobjovs/Ivo Pūķis, kuri trasē dosies ar pilnpiedziņas ''BMW M3'', kas būvēts ''Samsonas Motorsport'' komandā. Tāpat zināms, ka uz starta izies arī Martinas Samsonas, kura rīcībā būs ''BMW M3 E36''.

Kā ziņo Vorobjovs Racing komanda, tad dalībnieku sastāvs ir ne tikai kupls, bet arī ļoti spēcīgs. Uz starta izies ne tikai WRC un R5 tehnika, bet arī daudz ''Mitsubishi Lancer Evolution'' un pat leģendārie un ātrie ''Ford Escort'', kas garantēs skaistu ralliju un aizraujošas cīņas.

''Šis būs liels izaicinājums, taču skaistu un ātru braukšanu garantējam. Tā kā pirmo reizi esam Īrijā, lai piedalītos sacensībās, labprāt trases malā un servisa parkā gribētos redzēt arī Īrijā mītošos latviešus, kurus laipni aicinām atbalstīt mūsu ekipāžu arī klātienē. Iespēju robežās ziņosim par mūsu sniegumu, kā arī dalīsimies ar informāciju par iespēju sekot līdzi rezultātiem,” ziņo Vorobjovs Racing komanda, kurai vēl pirms rallija starta paredzēti testi.


Foto: R.A. Rally Photos

Arī Ivo Pūķis pirms došanās uz Īriju portālam Go4speed atzina, ka "Protams, šis rallijs mums ir nezināms, bet būs jau labi. Varu teikt, ka auto, ar kuru brauksim, ir kosmoss. Jaudas tajā mašīnā netrūkst, kā arī amortizācija tur ir augstākajā līmenī. Būs interesanti."

Jautāts par mērķi gaidāmajā rallijā, Ivo piebilda, ka ''Mērķis ir piedalīties sacensībās, kuras atbalsta mūsu draugs Martinas Samsonas, kā arī gribam parādīt Samsonas produkciju - ātrumkārbu, piekares, amortizatoru spējas. Tāpat rallijā gribam izmēģināt uzlaboto garā gājiena piekari dažādiem segumiem. Protams, gribam arī iepazīstināt Īrijas publiku ar Latvijas rallija pilotiem un to atraktīvo braukšanu,'' nobeidz Ivo.
Komentāri
Pašlaik komentāru nav!
Autorizējies vai reģistrējies, lai komentētu
Partneri:
aix-copy-2837-1940.png motul-partner-3110.png nrs-4325.png batcc-0816.png ar-4809.png vagi-2128.png srt-5914.png bmp2-1740.png