profile
register
facebook
youtube
twitter instagram
baneris-aix-2-5445-4514-2008.gif

Ziemas rallijam nepiemērotu laikapstākļu dēļ tiek atcelts arī 'Rally Alūksne'

Go4speed 12.02.2020 - 12:51 Ziemas rallijam nepiemērotu laikapstākļu dēļ tiek atcelts arī 'Rally Alūksne'
Foto: www.rallifotod.eu

Šā gada 21./22.februārī bija paredzēts desmitais ''Rally Alūksne'', kas tiek atcelts, ziemas rallijam nepiemērotu laikapstākļu dēļ. Atgādināsim, ka nesen tika atcelts arī ''Rally Sarma''.

Lai arī desmitajam jubilejas rallijam notikusi rūpīga gatavošanās, ieguldīts milzīgs darbs un finansējums, pie šādiem laikapstākļiem nav iespējams noorganizēt ziemas ralliju.

Rally Alūksne viens no organizatoriem Renārs Salaks: ''Atcelt ralliju ir vienīgais loģiskais lēmums. Gribu organizatoru komandas vārdā teikt lielu paldies visiem cilvēkiem, iestādēm, kas gadiem mūs atbalsta, strādā ar mums kopā pie rallija organizēšanas, sniedz finansiālu atbalstu. Īpašs paldies Alūksnes novada pašvaldībai. Organizatoru komandā ir vairāk nekā 200 cilvēki – sākot no tiem, ko redz un zina visi, līdz trases tiesnesim un apsargam, biļešu kontrolierim – ja kāda trūkst, to var just. Lai cik rūpīgi plānotu, lai cik cītīgi strādātu, dabas priekšā cilvēks ir bezspēcīgs. Ziemas ralliju saorganizēt laikā, kad pat Alūksnē izdīgusi zaļa zāle, ceriņi pumpuros un zied pavasara puķes - nav iespējams. Kopā ar kolēģiem Gati Cimdiņu un Juri Osi ceram uz ziemu nākamgad un, ja vienu gadu izlaiž, tad nākamajā jāstrādā ar dubultu jaudu. Tikšanās vietu un laiku mainīt nedrīkst – tiekamies janvārī Alūksnē!”

Bija paredzēts, ka kopējais ātrumposmu garums rallijā būs līdz 103km, no kuriem garākais līdz 15,00km, īsākais – no 2,00km. Kopumā plānoti bija 10 ātrumposmi – četri, kas atkārtojas divas reizes, bet trīs būtu bijis jāveic diennakts tumšajā laikā.

“Rally Alūksne” tiek organizēts sadarbībā ar Latvijas Automobiļu federāciju un Alūksnes novada pašvaldību. 

Informāciju sagatavoja:
Anda Treija

Komentāri
Pašlaik komentāru nav!
Autorizējies vai reģistrējies, lai komentētu
Partneri:
aix-copy-2837-1940.png motul-partner-3110.png nrs-4325.png batcc-0816.png ar-4809.png vagi-2128.png srt-5914.png bmp2-1740.png