profile
register
facebook
youtube
twitter instagram
baneris-aix-2-5445-4514-2008.gif

Gardemeistera komandai pievienojas spēcīgi somu rallija braucēji

Go4speed 30.12.2019 - 23:46 Gardemeistera komandai pievienojas spēcīgi somu rallija braucēji
Emīls Lindholms. Foto: Emil Lindholm Official

Bijušais WRC pilots Tonijs Gardemeisters paziņojis, ka viņa TGS Worldwide komandas sastāvā nākamsezon Somijas rallija čempionātā brauks trīs piloti, no kuriem divi ir vieni no ātrākajiem somu rallija braucējiem. Visticamāk, ka kāds no šiem braucējiem papildus startēs arī kādā WRC posmā.


Foto: TGS Worldwide

Tonija komandai pievienojušies Tēmu Asunmā, Emīls Lindholms un Miko Heikila. Asunmā šogad kļuva par Somijas rallija čempionu SM1 klasē, bet Emīls Lindholms palika trešais. Jāpiebilst, ka Lindholms šogad startēja trīs WRC posmos, kur Zviedrijas un Spānijas rallijos 23 gadus vecais pilots izcīnīja divas otrās vietas WRC2 klasē. Tikmēr Heikila šogad piedzīvoja debiju pie R5 auto stūres, Riihimäki rallijā izcīnot ceturto vietu absolūti.


Foto: TGS Worldwide

''Mums ir ļoti labi trīs piloti nākamajai sezonai. Domāju, ka katrs no viņiem spēs uzvarēt Somijas čempionātā. Mēs noteikti būsim konkurētspējīgi Somijas čempionātā,'' saka Tonijs Gardemeisters, kurš ar savu komandu iepriekš startējis arī vairākos rallijos Latvijā.


Foto: TGS Worldwide

Zināms, ka Asunmā un Lindholms, kurš šosezon brauca ar ''Volkswagen Polo GTI R5'', nākamsezon startēs ar jaunās paaudzes ''Škoda Fabia R5 evo'', kamēr Heikila brauks ar iepriekšējās paaudzes ''Škoda Fabia R5''.


Foto: TGS Worldwide

Nesen Gardemeistera komanda aizvadīja testus, kur, iestājoties tumsai, termometra stabiņš noslīdēja pat līdz -25 grādiem.


Foto: TGS Worldwide

Jaunā Somijas rallija sezona 16.janvārī sāksies ar Lapzemes ralliju.
Komentāri
Pašlaik komentāru nav!
Autorizējies vai reģistrējies, lai komentētu
Partneri:
aix-copy-2837-1940.png motul-partner-3110.png nrs-4325.png batcc-0816.png ar-4809.png vagi-2128.png srt-5914.png bmp2-1740.png