profile
register
facebook
youtube
twitter instagram
baneris-aix-2-5445-4514-2008.gif

Urmo Āva: 'Rally Estonia' būtu gatavs aizvietot Čīles WRC ralliju

Go4speed 30.12.2019 - 00:09 Urmo Āva: 'Rally Estonia' būtu gatavs aizvietot Čīles WRC ralliju
Urmo Āva. Foto: Sille Annuk

Ņemot vērā valstī valdošo nestabilo situāciju un iedzīvotāju nemierus politiskās situācijas dēļ, nesen tika atcelts nākamgad plānotais pasaules rallija čempionāta (WRC) posms Čīlē. Šobrīd WRC organizatori vēl nav paziņojuši, kurš un vai vispār kāds posms aizstās šo ralliju, kam bija jānotiek aprīļa vidū. Pēc šī lēmuma tika ziņots, ka Čīles vietā rallijs varētu notikt Spānijā, kas uz nākamo gadu ir zaudējis vietu WRC kalendārā.

Kā ziņo igauņu portāls sport.postimees.ee, atsaucoties uz radio 'Kuku`s Pilot', tad Rally Estonia būtu gatavs aizstāt Čīles posmu, taču ne aprīlī. ''Šis nepārprotami bija labākais gads Igaunijas motorsportā – Ots Tanaks un Martins Jarveoja kļuva par WRC čempioniem, tika uzrādīti labi rezultāti šosejas disciplīnās, kā arī tika aizvadīts WRC reklāmas rallijs, kuru noraudzījās 50 000 cilvēku,'' saka Rally Estonia direktors Urmo Āva.


Foto: Rally Estonia

Āva īpaši atzīmēja, ka šajā WRC reklāmas rallijā izdevās panākt to, ka tajā piedalījās visas četras WRC rūpnīcu komandas, kā arī izdevās lieliski atspoguļot šo ralliju televīzijā. Šobrīd, kad WRC rīkotāji smagi strādā, lai atrastu aizvietotāju Čīles posmam, Āva atzinis, ka Rally Estonia būtu gatavs aizvietot Čīles posmu.

''Neteiktu, ka mēs negribētu rīkot WRC posmu. Iespējas vienmēr ir jāizskata un darbs pie tā šobrīd norit. Rally Estonia būtu gatavs aizvietot Čīles WRC ralliju, ja organizatori to piedāvātu, bet tas nevarēs notikt aprīlī,'' nobeidz Āva.
Komentāri
Pašlaik komentāru nav!
Autorizējies vai reģistrējies, lai komentētu
Partneri:
aix-copy-2837-1940.png motul-partner-3110.png nrs-4325.png batcc-0816.png ar-4809.png vagi-2128.png srt-5914.png bmp2-1740.png