profile
register
facebook
youtube
twitter instagram
baneris-aix-2-5445-4514-2008.gif

Nitišs piedalās Ekstroma rīkotajā treniņnometnē

Mārtiņš Jankovskis 16.12.2019 - 23:30 Nitišs piedalās Ekstroma rīkotajā treniņnometnē
Foto: No sportista personīgā arhīva

Latviešu autosportists Reinis Nitišs aizvadītajās brīvdienās piedalījās Matiasa Ekstroma rīkotajā ziemas treniņnometnē, kur sportists kopā ar citiem braucējiem piedalījās ne tikai braukšanas testos, bet arī uzklausīja pieredzējušu speciālistu padomus.


Foto: No sportista personīgā arhīva

Sarunā ar portālu Go4speed Nitišs atklāja, ka uz šiem testiem viņu uzaicināja DTM un Pasaules rallijkrosa čempions Matiass Ekstroms. ''Kā jau katru gadu, Ekstroms Zviedrijā rīkoja ziemas treniņnometni. Ja iepriekš šādā nometnē braucām ar pārbūvētām ielas automašīnām vai ''Škoda S2000'', tad šoreiz braucām ar ''Ford Fiesta R2'' un ''Škoda Fabia R5''. Šī bija lieliska iespēja uzturēt sevi formā, kamēr lēni rit starpsezonas mēneši. Kopā nobraucām daudz kilometrus. Bija patīkami un ļoti vērtīgi trenēties kopā ar tik pieredzējušu pilotu, kāds ir Ekstroms, kurš šajos testos dalījās gan ar savu pieredzi, gan deva savu redzējumu par daudzām lietām. Paldies viņam par to,'' portālam stāsta Reinis Nitišs.


Foto: EKS RX

Reinis piebilda, ka šajos testos, kur bez viņa piedalījās vēl vairāki braucēji, viņš izbrauca ar abām automašīnām. Jautāts par laikapstākļiem, Reinis zināja teikt, ka tie esot bijuši ideāli, jo trasi klāja gan sniegs, gan kupenas.

Foto: No sportista personīgā arhīva

Jautāts par nākamās sezonas plāniem, Reinis piebilda, ka tie vēl nav līdz galam zināmi, tāpēc tos pilots atklās nedaudz vēlāk.


Foto: EKS RX

Atgādināsim, ka pirmo reizi Reinis šādā Ekstroma rīkotajā nometnē piedalījās 2017.gada martā, gatavojoties pasaules RX jaunajai sezonai, kur toreiz Reinis startēja ''EKS'' rallijkrosa komandā.
Komentāri
Pašlaik komentāru nav!
Autorizējies vai reģistrējies, lai komentētu
Partneri:
aix-copy-2837-1940.png motul-partner-3110.png nrs-4325.png batcc-0816.png ar-4809.png vagi-2128.png srt-5914.png bmp2-1740.png