profile
register
facebook
youtube
twitter instagram
baneris-aix-2-5445-4514-2008.gif

Krievijā pirms paša starta atceļ rallija sacensības

Go4speed 24.09.2019 - 12:48 Krievijā pirms paša starta atceļ rallija sacensības
Foto: Sport Media Team

20. un 21.septembrī bija jānotiek Krievijas rallija kausa posmam ''Sanktpēterburga 2019”. Rallija atklāšana bija plānota pils laukumā, taču, kā vēlāk noskaidrojās, tad pirms pašas atklāšanas tika paziņots, ka rallijs ir atcelts.

Krievijas kausa izcīņas rīkotājs oficiāli informē, ka vairāku no rīkotāja neatkarīgu iemeslu dēļ, kas saistīti ar nepārvaramu varu, rallijs nenotiks. ''Organizators atvainojas sportistiem, tiesnešiem, partneriem un skatītājiem. Lūgums par šo lēmumu izturēties ar izpratni, jo rīkotājs nevar būt atbildīgs par trešo personu darbībām, kas vienā vai otrā veidā apdraud dalībnieku un skatītāju drošību, kā arī dzīvību,'' saka Sanktpēterburgas Automobiļu federācijas un Ļeņingradas apgabala preses sekretārs.

Kā ziņo sportisti, tad viņi ir neizpratnē par šo lēmumu, kuru viņi uzzināja tikai uz vietas. Sportistus un viņu komandas locekļus pie pils laukuma sagaidīja ceļu policijas darbinieki, kuri atteicās ielaist sportistus.


Foto: Sport Media Team

''Nesaprotu, kas notiek. Vēl vakar (19.septembrī) es apmeklēju Iekšlietu ministrijas Centrālo pārvaldi, kur parakstīju brīdinājumus, ka pasākuma laikā Pils laukumā mums jāievēro visi noteikumi. Mums bija informācija, ka viss ir kārtībā. Tāpēc šobrīd situācija man nav skaidra - sportisti stāv un gaida instrukcijas. Par to, ka mums nav atļauts rīkot ralliju, man netika sniegta nekāda informācija. Bet šodien (20.septembrī) tur stāv automašīna, kas nevienu nelaiž,” stāsta Autosporta federācijas direktore Olga Sivačeva, kura piebilda, ka organizatori jau iepriekš mēģināja iesniegt dokumentus visām komitejām un struktūrām.

Kā paskaidroja Ceļu policijas pārvalde, tad šeit nav pārpratumu. ''Organizatori departamentam nesniedza visus nepieciešamos dokumentus. Viņi par to tika informēti atbildes vēstulē 2. septembrī, bet papildu dokumenti netika iesūtīti, līdz ar to atļauja par rallija norisi nesaņēma apstiprinājumu.''

Kā piebilda Sivačova, tad viņi redzēja vēstuli federācijā, bet "varbūt ne viss tika nosūtīts."
Komentāri
Pašlaik komentāru nav!
Autorizējies vai reģistrējies, lai komentētu
Partneri:
aix-copy-2837-1940.png motul-partner-3110.png nrs-4325.png batcc-0816.png ar-4809.png vagi-2128.png srt-5914.png bmp2-1740.png