profile
register
facebook
youtube
twitter instagram
baneris-aix-2-5445-4514-2008.gif

Vorobjovs iegādājas jaunu "spēļmantiņu" - BMW M3

Mārtiņš Jankovskis 02.05.2012 - 14:51 Vorobjovs iegādājas jaunu "spēļmantiņu" - BMW M3
Ar šādu auto rallijsprintā Kalnamuiža startēs Jānis Vorobjovs/Guntars Zicāns. Foto: Aigars Tīdmanis, Go4speed

Jau šajā nedēļas nogalē startēs rallijsprints Kalnamuiža, kas tādējādi ievadīs vasaras rallija sezonu Latvijā. Kā šobrīd ziņo autorally.lv, tad kopā uz starta izies 68 ekipāžas, tai skaitā desmit ROAD klasē.

Aplūkojot visu ekipāžu sarakstu, izbrīnu radīja 60. ekipāža - Jānis Vorobjovs/Guntars Zicāns, kura rallijam pieteikusies ar BMW M3 automašīnu. Lai uzzinātu, kas tā par mašīnu un kas ekipāžai padomā, portāls Go4speed sazinājās ar Guntaru Zicānu.

''Jā, ir tāda lieta,'' uz jautājumu, vai tā ir tiesa, ka ekipāža Kalnamuižas rallijsprintā brauks ar BMW apliecināja Guntars. ''Jānis tīri priekam un plezīram no Ivara Norberta iegādājās BMW M3. Tas, vai brauksim vēl kādā rallijsprinta posmā, nezinu, jo viss atkarīgs no finansēm un laika. Tāpat, iespējams, ar šo mašīnu aizbrauksim uz Krieviju, lai tur parādītu, ka ar tādu auto arī var labi un ātri braukt."


Foto: Aigars Tīdmanis, Go4speed

Arī Guntars atzīst, ka ar šo mašīnu ekipāža rallijos cer gūt prieku un baudu ''Arī man starts ar šo mašīnu noteikti sagādās lielu prieku, jo ar pakaļpiedziņu esmu braucis daudz. Vai nebūs grūtības aprast ar pakaļpiedziņu? Jānis jau sāka rallija karjeru ar šādām mašīnām, tāpēc nedomāju, ka tas viņam sagādās lielas problēmas, bet, protams, būs daudz kas jāatceras, taču būs forši (smejas). Atcerēsimies jaunību!''

Tāpat Zicāns atzina, ka mašīnai pēc Jāņa ieskatiem esot veikti jau pāris uzlabojumi - amortizatori, ātrumkārba u.c. Ekipāžas stūrmanis piebilda, ka šis rallijs būs, lai izkustētos, jo pēdējo reizi kopā braukts esot ļoti sen, bet jau nākamnedēļ ekipāža aizvadīs testus ar savu kaujas aparātu - ''Mitsubishi Evo X''.

Komentāri
Pašlaik komentāru nav!
Autorizējies vai reģistrējies, lai komentētu
Partneri:
aix-copy-2837-1940.png motul-partner-3110.png nrs-4325.png batcc-0816.png ar-4809.png vagi-2128.png srt-5914.png bmp2-1740.png