profile
register
facebook
youtube
twitter instagram
baneris-aix-2-5445-4514-2008.gif

Ots Tanaks startēs 'Rally Estonia', uz starta ar 'Hyundai i20 Coupe WRC' izies arī Brīns

Go4speed 26.06.2019 - 09:58 Ots Tanaks startēs 'Rally Estonia', uz starta ar 'Hyundai i20 Coupe WRC' izies arī Brīns
Ots Tanaks

Kā ziņo ''Rally Estonia'' organizatori, tad igaunis Ots Tanaks startēs šī gada ''Rally Estonia'', tādējādi sportists centīsies aizstāvēt savu pērn izcīnīto uzvaru. Līdz ar to ''Rally Estonia'' uz starta izies visas četras pasaules rallija čempionāta ražotāju komandas automašīnas.

''Esmu priecīgs, ka varu atgriezties Rally Estonia un savos mājas ceļos startēt ar ''Toyota Yaris WRC''. Patīkami redzēt, ka šajā rallijā konkurence katru gadu paliek spēcīgāka, it īpaši šogad, kad uz starta izies visas četru rūpnīcu komandu automašīnas. Zinu no iepriekšējiem gadiem, ka braukšana pa šiem ātrajiem ceļiem ir ļoti laba gatavošanās Somijas WRC,'' saka Ots Tanaks, kurš ir šī brīža WRC čempionāta līderis.


Foto: Edgars Leonovs

Tāpat noskaidrojies, ka vismaz uz vienu posmu WRC atgriezīsies Kreigs Brīns, kurš panācis vienošanos ar Hyundai komandu par startēšanu Somijas WRC ar ''Hyundai i20 Coupe WRC''. Pirms tam Brīns ar ''Hyundai i20 Coupe WRC'' aizvadīs sacensības Rally Estonia, kas būs iesildīšanās rallijs pirms starta Somijā. Šis Brīnam būs ceturtais starts ''Rally Estonia''.

Pagājušajā gadā Rally Estonia uzvaru svinēja Ots Tanaks, bet Brīns ar ''Citroen C3 WRC'' finišēja trešais.

Līdz ar to Rally Estonia ar jaunākās paaudzes WRC automašīnām startēs Esapeka Lapi (''Citroen C3 WRC''), Andreas Mikelsens, Kreigs Brīns (abi ar ''Hyundai i20 Coupe WRC''), Elfins Evans (''Ford Fiesta WRC'') un Ots Tanaks (''Toyota Yaris WRC'').

Divās dienās, kuru ietvaros notiks arī Latvijas rallija čempionāta piektais posms, sportistiem būs jāaizvada 15 ātrumposmi (151,98 km).

Komentāri
Pašlaik komentāru nav!
Autorizējies vai reģistrējies, lai komentētu
Partneri:
aix-copy-2837-1940.png motul-partner-3110.png nrs-4325.png batcc-0816.png ar-4809.png vagi-2128.png srt-5914.png bmp2-1740.png