profile
register
facebook
youtube
twitter instagram
baneris-aix-2-5445-4514-2008.gif

Švedas iegādājas 'VW Polo R5' automašīnu

Go4speed 11.06.2019 - 11:25 Švedas iegādājas 'VW Polo R5' automašīnu
Foto: facebook.com/vytautas.svedas1

Viens no ātrākajiem lietuviešu rallija braucējiem Vitautas Švedas ir iegādājies ''Volkswagen Polo R5'' automašīnu, kuru apkalpos lietuviešu komanda Pro Racing, kura savā paspārnē esot piesaistījusi labus speciālistus, kuri palīdzēs Švedas pēc iespējas ātrāk apgūt jauno auto.


Foto: facebook.com/vytautas.svedas1

Šobrīd pilots plāno, ka ar jauno auto viņš varētu debitēt jau šajā nedēļas nogalē gaidāmajā ''Rally Zemaitija''. Ja tas neizdosies, tad Švedas šajā rallijā startēs ar ''Škoda Fabia R5'', ar kuru sportists testos nobrauca vien 50 kilometrus. Nesen sportists atzina, ka viņam būs maz laika, lai ar jauno auto iepazītos pirms gaidāmā rallija, tāpēc, ja viņam tomēr izdosies startēt ar ''Polo GTI R5'', tad viņš paļausies uz Pro Racing komandas ieteikumiem.


Foto: Alfonsas Rakauskas Photography

Pirmdien tika aizvadīti testi pirms gaidāmā rallija, kuros Švedas startēja ar ''Škoda Fabia R5''. Pēc testiem Švedas portālam Go4speed atklāja, ka gaidāmajā rallijā brauks ar R5, tikai šobrīd vēl nav zināms, ar kādu auto. ''Jā, esam veiksmīgi aizvadījuši testus ar ''Škoda Fabia R5'', taču šobrīd vēl nezinu, ar kuru auto brauksim ''Rally Zemaitija''. Protams, pirmie iespaidi ar R5 auto ir patīkami – ļoti labs auto, taču, protams, vēl ir daudz jāmācās. Tagad ir jāmēģina aizmirst to, ko darīju iepriekšējos 15 gadus, jo braukšana ar šo auto ir savādāka – viss padodas tik viegli, auto ir ļoti jūtīgs un sportisks. Bremzes gan ir pārāk labas,” smejoties stāsta Vitautas Švedas.


Foto: Alfonsas Rakauskas Photography

Pilots atklāja, ka viņa iepriekšējā ''Mitsubishi Evo IX'' ir pārdota, tāpēc atpakaļceļa vairs nav. ''Pateicoties saviem atbalstītājiem, tagad varēšu braukt ar R5. Savu rallija karjeru 2002.gadā sāku ar ''VW Polo'' un savu karjeru laikam arī noslēgšu ar ''Polo'',” smaidot nobeidz Švedas.

Komentāri
Pašlaik komentāru nav!
Autorizējies vai reģistrējies, lai komentētu
Partneri:
aix-copy-2837-1940.png motul-partner-3110.png nrs-4325.png batcc-0816.png ar-4809.png vagi-2128.png srt-5914.png bmp2-1740.png