profile
register
facebook
youtube
twitter instagram
baneris-aix-2-5445-4514-2008.gif

Emīls Blūms: 'Rally Liepāja mērķis braukt skaisti un ātri, tad arī neizpaliks rezultāts'

Go4speed 15.05.2019 - 12:37 Emīls Blūms: 'Rally Liepāja mērķis braukt skaisti un ātri, tad arī neizpaliks rezultāts'
Publicitātes foto

Nākamajā nedēļas nogalē Latvijā gaidāms vērienīgs autosporta pasākums - "Rally Liepāja 2019". Šogad rallijs sevi pieteicis pavisam skaļi, 2019. gada FIA Eiropas rallija čempionāta un Latvijas rallija čempionāta posms apvienos Kurzemes reģiona labākos ātrumposmus. Latvijas rallija čempionātā uz starta vairāk nekā 50 ekipāžas.

Emīls Blūms, Rallyworkshop – ERST Finance rallija ekipāžas pilots: "Gan Liepājas, gan Talsu reģionu ceļi un ātrumposmi ir ļoti baudāmi un domāju, ka jaunais sacensību formāts būs kas jauns un šķitīs interesants ne tikai pašiem braucējiem, bet arī līdzjutējiem."

Rallyworkshop – ERST Finance rallija ekipāža E. Blūms/D. Eglītis "Rally Liepāja" startēs Latvijas rallija čempionāta ieskaitē jau sev ierastajā LRC2 klasē ar Mitsubishi Lancer Evolution IX automašīnu. Šajā klasē savu dalību pieteikušas arī citas Latvijā zināmas rallija ekipāžas: Ralfs Sirmacis/Ralfs Igaveņš un Edgars Balodis/Lāsma Tole. "Gaidāma sīva cīņa ar konkurentiem, bet būsim tam gatavi," norāda Emīls.


Publicitātes foto

Pirms sacensībām ERST Finance rallija ekipāža plāno aizvadīt stenogrammas treniņus un sporta testus, lai piestrādātu pie savstarpējās sadarbības un atsvaidzinātu tehniskās zināšanas saistībā ar automašīnu, kā arī tiek analizēti video no pagājušā gada sacensībām, lai uzlabotu dažas braukšanas nianses. Emīls Blūms: "Piestrādāsim pie savstarpējās komunikācijas un tehniskajām lietām, lai maksimāli izbaudītu šo ralliju. Mērķis ir braukt skaisti un ātri, tad arī neizpaliks rezultāts un būs gana interesanti!"

Rally Liepāja sāksies jau piektdien, 24. maijā ar kvalifikācijas posmu un rallija atklāšanu Liepājas pusē. Sacensības turpināsies sestdien, 25. maijā - Talsu pusē plānoti ne vien rallija, bet arī rallijsprinta un vēsturisko sporta automašīnu starti, kā arī festivāls Zvaigznes Virs Talsiem. Rallijs noslēgsies svētdien, 26. maijā, kad plānoti noslēdzošie ātrumposmi tuvāk Liepājas pilsētai, kā arī apbalvošanas ceremonija pie Liepājas Olimpiskā Centra.

Informāciju sagatavoja:
Zane Lielkāja

Komentāri
Pašlaik komentāru nav!
Autorizējies vai reģistrējies, lai komentētu
Partneri:
aix-copy-2837-1940.png motul-partner-3110.png nrs-4325.png batcc-0816.png ar-4809.png vagi-2128.png srt-5914.png bmp2-1740.png