profile
register
facebook
youtube
twitter instagram
baneris-aix-2-5445-4514-2008.gif

Bijušais WRC pilots Brīns turpina krāt uzvaras rallijos, pilots izmēģinās spēkus rallijkrosā

Go4speed 07.05.2019 - 19:02 Bijušais WRC pilots Brīns turpina krāt uzvaras rallijos, pilots izmēģinās spēkus rallijkrosā
Kreigs Brīns ar stūrmani Polu Neiglu pēc uzvaras

Ja Mads Ostbergs pēc vietas zaudēšanas WRC čempionātā turpina startēt WRC2 klasē, tad Kreigam Brīnam šobrīd ir iespēja startēt tikai vietējo ralliju čempionātu posmos.

Jau šobrīd Brīns ar ''Ford Fiesta R5'' un ''Škoda Fabia R5'' pamanījies startēs sešos posmos, no kuriem piecos izdevies izcīnīt uzvaras! Īru sportists ir uzvarējis trīs asfalta posmos Īrijā, kā arī divos asfalta rallijos Itālijā, kā arī vienā rallijā Anglijā.


Jāpiebilst, ka leģendārajā Sanremo rallijā Brīnam izdevās apsteigt pašmāju zvaigznes un asfalta speciālistus Simoni Kampedelli, Ģiandomeniko Basso, Luku Roseti u.c.

Tāpat noskaidrojies, ka Brīns startēs jaunajā ''TitansRX Europe'' rallijkrosa seriālā, kurā uz starta izies arī tādi piloti kā brāļi Timijs un Kevins Hanseni, Topi Heikinens, Aleks Vurcs, bijušie WRC piloti Heidons Padons un Stefans Sarazēns u.c.

''Šis noteikti būs pilnīgi savādāks izaicinājums atrasties trasē kopā ar vēl vairākiem braucējiem. Pie kaut kā tāda neesmu pieradis. Noteikti būs citāda braukšana, jo varēs apdzīt citus sportistus. Neko tādu līdz šim vēl neesmu piedzīvojis, tāpēc tas varētu būt lielākais izaicinājums. Liels izaicinājums būs arī sacīkšu garums – šeit ir īsi braucieni, kamēr esmu pieradis pie gariem posmiem. Domāju, ka spēšu būt ātrs, bet šobrīd man nav ne mazāko ideju par to, kā viss varētu aizritēt,'' saka Kreigs Brīns.

Foto: titansrx.eu

Brīns jau ir aizvadījis testus ar šim seriālam speciāli būvētām automašīnām. ''Esmu braucis ar dažādu klašu automašīnām, bet ar rallijkrosa auto man nav liela pieredze. Taču pēc testiem ar ''Patera RX6'' jāsaka, ka sajūtas bija ļoti labas, jo es varēju darīt ar auto visu, kas man ir vajadzīgs. Bija sajūtas, ka varu braukt, cik ātri gribu. Tas man deva pareizās sajūtas,'' tā Brīns, piebilstot, ka ar tik jaudīgu auto viņš līdz šim vēl nebija braucis.

Jaunā seriāla pirmais posms no 29.-30.jūnijam notiks Francijā.
Komentāri
Pašlaik komentāru nav!
Autorizējies vai reģistrējies, lai komentētu
Partneri:
aix-copy-2837-1940.png motul-partner-3110.png nrs-4325.png batcc-0816.png ar-4809.png vagi-2128.png srt-5914.png bmp2-1740.png