profile
register
facebook
youtube
twitter instagram
baneris-aix-2-5445-4514-2008.gif

O.Solbergs testē 'Subaru WRX STi', ASV rallija 2.posmā startēs arī Samsonas (FOTO)

Go4speed 14.03.2019 - 17:31 O.Solbergs testē 'Subaru WRX STi', ASV rallija 2.posmā startēs arī Samsonas (FOTO)
Foto: No O.Solberga privātā arhīva

Šajā nedēļas nogalē startēs Amerikas rallija čempionāta 2.posms ''100 Acre Wood'' rallijs. Tajā uz starta izies vairāk nekā 70 ekipāžas, kuru vidū debiju piedzīvos Latvijas rallija čempionāta līderis Olivers Solbergs.


Foto: No O.Solberga privātā arhīva

Atgādināsim, ka šogad 17 gadus vecais sportists ''American Rally Association'' (ARA) čempionātā pārstāvēs ''Subaru Motorsports USA'' komandu, kuras sastāvā vēl brauks pieredzējušais Deivids Higinss un Treviss Pastrana.


Foto: No O.Solberga privātā arhīva

Uz starta vēl šajā rallijā izies Kens Bloks, kura rīcībā būs ''Ford Escort Cosworth'' automašīna. Tāpat uz starta redzēsim lietuvieti Martinasu Samsonasu (''Mitsubishi Evolution IX''). Divās dienās sportistiem būs jāveic 16 ātrumposmi, kas kopā sastādīs gandrīz 200 kilometrus.


Foto: Ken Block

Aizvadītajās dienās testus ar jauno ''Subaru WRX STi'' automašīnu aizvadīja Olivers Solbergs. Kā atzina norvēģu pilots, tad jau pirmajā testu dienā ekipāža veica vairākus uzlabojumus. Arī otrajā dienā auto tika pilnveidots, pēc kā Solbergs atzina, ka ir gatavs rallijam.


Foto: No O.Solberga privātā arhīva

Tikmēr Samsonas startēs ar ''Mitsubishi Evolution IX'', kas būs aprīkots ar sportista Samsonas Motorsport komandas sekvenciālo ātrumkārbu un piekari. Pagājušajā gadā šis auto, kuru vadīja Pauls Fereira, dažos ātrumposmos spēja uzrādīt Top 3 rezultātus.


Foto: Fercomp - Samsonas USA

''Braukt rallijā ASV ir kaut kas tāds, par ko ilgi sapņoju. Mums šeit ir daudz draugu un klientu, tāpēc mūsu galvenais uzdevums ir palīdzēt reklamēt mūsu produktus. Esmu priecīgs, ka varēšu startēt tieši šajā rallijā, par kuru esmu dzirdējis daudz labus vārdus. Man būs liels gods sacensties ar zināmiem sportistiem, no kuriem daži ir superzvaigznes,'' tā Martinas Samsonas.


Foto: No O.Solberga privātā arhīva

Ceturtdien sportisti sāks pierakstīt trasi.
Komentāri
Pašlaik komentāru nav!
Autorizējies vai reģistrējies, lai komentētu
Partneri:
aix-copy-2837-1940.png motul-partner-3110.png nrs-4325.png batcc-0816.png ar-4809.png vagi-2128.png srt-5914.png bmp2-1740.png