profile
register
facebook
youtube
twitter instagram
baneris-aix-2-5445-4514-2008.gif

Rallijkrosa zvaigzne Bakeruds debitēs rallijā

Mārtiņš Jankovskis 03.01.2017 - 00:24 Rallijkrosa zvaigzne Bakeruds debitēs rallijā
Ar šādu rallija auto debitēs Bakeruds. Foto: mynewsdesk.com

Norvēģu rallijkrosa braucējs un bijušais Reiņa Nitiša komandas biedrs Andreas Bakeruds jau pavisam drīz debitēs rallijā. Sportists, kurš 2016.gada pasaules RX sezonas kopvērtējumā izcīnīja trešo vietu, paziņojis, ka viņš ar M-Sport komandas gatavoto ''Ford Fiesta R2T'', kas pieder Andersam Grondālam, piedalīsies Norvēģijas rallija čempionāta 1.posmā, kas notiks 14.janvārī.

Bakerūds atzīst, ka turpmāko divu nedēļu laikā viņš trenēsies un aizvadīs testus, lai pēc tam jau dotos trasē pa sniegotajiem un ledainajiem ceļiem. Viņa treneris šajās dienās būs pieredzējušais norvēģu pilots Anders Grondāls.


Foto: mynewsdesk.com

''Tas skan neticami, bet es finansiālu apsvērumu dēļ gandrīz nekad neesmu trenējies ar automašīnu, tāpēc esmu priecīgs, ka tagad ir atrasts risinājums un es varēšu trenēties un aizvadīt testus. Šis būs labs sezonas sākums. Testi un rallijs dos man ļoti daudz nobrauktus kilometrus ar sacīkšu auto. Tas ir tieši tas, kas man nepieciešams pirms jaunās rallijkrosa sezonas. Vienmēr esmu gribējis izmēģināt ralliju. Tas būs liels izaicinājums. Rallijs ir pilnīgi savādāks, salīdzinot ar rallijkrosu, taču daudz dažādu lietu ir saistītas. Man tas būs liels ieguldījums nākotnē, lai es varētu īstenot savu sapni – kļūt par pasaules rallijkrosa čempionu,'' tā portālā mynewsdesk.com saka Andreas Bakeruds.

Jāatzīmē, ka 2015.gadā rallijā debitēja Reinis Nitišs, kurš kopā ar Māri Neikšānu ''Rally Liepāja'' izcīnīja 28.vietu absolūti un devīto RC4 klasē.
Komentāri
Pašlaik komentāru nav!
Autorizējies vai reģistrējies, lai komentētu
Partneri:
aix-copy-2837-1940.png motul-partner-3110.png nrs-4325.png batcc-0816.png ar-4809.png vagi-2128.png srt-5914.png bmp2-1740.png