profile
register
facebook
youtube
twitter instagram
baneris-aix-2-5445-4514-2008.gif

Grjazins pēc smagās avārijas pirmo reizi sēdīsies pie sporta mašīnas stūres

Go4speed 03.12.2015 - 15:09  Grjazins pēc smagās avārijas pirmo reizi sēdīsies pie sporta mašīnas stūres
Vasīlijs Grjazins. Foto: motorsport.com

Šajā nedēļas nogalē autosportists Vasīlijs Grjazins pirmo reizi pēc 11.jūlijā piedzīvotās smagās avārijas sēdīsies pie sporta automašīnas stūres. Sportists Sočos piedalīsies Mitjet Endurance Race sacensību treniņos.

Šajās izturības sacīkstēs, kas ilgs trīsarpus stundas un, kuru laikā jāveic pieci obligāti pitstopi, startēs Vasīlija jaunākais brālis Nikolajs, bet Vasīlijs ar šī seriāla sporta automašīnu startēs oficiālajos treniņos, kas notiks pirms sacensību starta.

''Šajās brīvdienās pirmo reizi pēc smagās avārijas sēdīšos pie sporta automašīnas stūres. Tā zināmā mērā būs kā atgriešanās sportā, kaut arī aizvadīšu tikai divas treniņu sesijas. Kopš avārijas esmu jau braucis ar auto, kā arī driftējis pa ledu, bet ar sporta auto neesmu braucis vairāk nekā četrus mēnešus. Šobrīd jau neslikti izmantoju kreiso kāju, bet tagad ārsti jau atļāvuši atspiesties uz labās kājas. Ceru, ka pirms jaunā gada vai uzreiz pēc tā es jau varēšu sākt staigāt,'' stāsta Vasīlijs Grjazins


Foto: mitjetendurance.com

Sportists atzina, ka auto ātrumus varēs pārslēgt ar lāpstiņām, kas atradīsies pie stūres, bet sajūgs būs jāspiež tikai tad, kad būs jāuzsāk braukšana.

''Taču ilgi ar šo auto nevar braukt, jo tur būs spēcīgas vibrācijas un nopietnas slodzes, taču ar kāju šobrīd jābūt uzmanīgam. Taču jau esmu sakārtojis somu, nopulējis ķiveri un gaidu šo dienu, kad atkal varēšu braukt,'' priecīgi saka sportists.

Atgādināsim, ka 11.jūlija vakarā autoceļa Rīga-Veclaicene 92. kilometrā, dodoties uz rallija sacensībām Igaunijā, Grjazins iekļuva smagā ceļu satiksmes negadījumā. Pēc šī negadījuma Grjazins tika nogādāts slimnīcā, kur viņam tika veiktas vairākas operācijas. Augusta sākumā sportistu izrakstīja no slimnīcas, kur sportists sāka atveseļošanās procesu.
Komentāri
Pašlaik komentāru nav!
Autorizējies vai reģistrējies, lai komentētu
Partneri:
aix-copy-2837-1940.png motul-partner-3110.png nrs-4325.png batcc-0816.png ar-4809.png vagi-2128.png srt-5914.png bmp2-1740.png