profile
register
facebook
youtube
twitter instagram
baneris-aix-2-5445-4514-2008.gif

Ukraiņu stūrmanis izrakstīts no slimnīcas, pilota stāvoklis joprojām smags

Go4speed 21.09.2015 - 12:58 Ukraiņu stūrmanis izrakstīts no slimnīcas, pilota stāvoklis joprojām smags
Foto: Sergijs Kovals (no kreisās) un Jurijs Kočmars (Pavels Skoblenko)

Rallijā “Kurzeme 2015” smagi cietušais ukraiņu stūrmanis Sergijs Kovals ir izrakstīts no slimnīcas un jūtas labi, tomēr priekšā vēl ilgs ceļš līdz pilnīgai veselības atgūšanai, portālu Go4speed informēja Rallija Kurzeme preses pārstāvis Dzintars Hmieļevskis. Patlaban viņš iziet rehabilitācijas kursus Liepājas pusē, un ar viņu kopā ir viņa dzīvesbiedre. Sportists pateicas ārstiem par paveikto, kā arī sūta sveicienus visiem līdzjutējiem, kuri visu šo laiku domās bijuši viņam klāt.

Tikmēr ekipāžas pilots Jurijs Kočmars, kurš avārijā cieta daudz smagāk, joprojām smagā stāvoklī atrodas slimnīcā Rīgā. Viņam jau veiktas pirmās operācijas, tomēr plašāki komentāri par atveseļošanās gaitu patlaban netiek sniegti. Šobrīd visiem autosporta līdzjutējiem atliek domāt labas domas un ticēt uz veiksmīgu gala rezultātu un atveseļošanos.

Atgādināsim, ka rallija Kurzeme pirmspēdējā ātrumposmā ukraiņu ekipāža Jurijs Kočmars/Sergijs Kovals ar apmēram 160 km/h lielu ātrumu ieslīdēja grāvī, kur auto ieskrēja kokā. Pēc trieciena automašīnai daļēji tika norauts jumts un dugas. Pēc avārijas abi sportisti bija iesprostoti automašīnā, tāpēc, lai viņus atbrīvotu, glābēji viņus izgrieza no automašīnas. Vēlāk abi braucēji smagā stāvoklī tika nogādāti slimnīcā.



Komentāri
Pašlaik komentāru nav!
Autorizējies vai reģistrējies, lai komentētu
Partneri:
aix-copy-2837-1940.png motul-partner-3110.png nrs-4325.png batcc-0816.png ar-4809.png vagi-2128.png srt-5914.png bmp2-1740.png