profile
register
facebook
youtube
twitter instagram
baneris-aix-2-5445-4514-2008.gif

Rallija organizators: Traģēdijas vietā skatītāji atradās drošības zonā

Go4speed 30.05.2015 - 21:33 Rallija organizators: Traģēdijas vietā skatītāji atradās drošības zonā
Foto: Karli Saul

Portāls Go4speed jau ziņoja, ka sestdien traģiski noslēdzās Igaunijas Harju rallijs. Pēc tam, kad finišu bija sasniegušas ātrākās rallija ekipāžas, smagu avāriju piedzīvoja Sanders Sepps/Ants Ustala, kuri noskrēja no ceļa. Diemžēl avārijas rezultātā bojā gāja trīs skatītāji - divi 30-40 gadus veci vīrieši, kā arī pēc neoficiālas informācijas kāda apmēram 20 gadus veca sieviete.


Foto: Karli Saul

Šobrīd nav zināms, kāpēc ekipāža avarēja, jo avārijas vietā redzamība esot bijusi apmierinoša. "Mums šobrīd nav sīkāka informācija par negadījuma apstākļiem, bet varu jums apliecināt, ka skatītāji atradās drošības zonā. Izsakām visdziļāko līdzjutību bojāgājušo ģimenēm un viņu tuviniekiem," saka rallija pārstāvis Rauno Palsers, kurš piebilda, ka negadījums esot noticis tieši pirms tramplīna, kur tobrīd atradās skatītāji.


Foto: Karli Saul

Pēc negadījuma ekipāžas pilots un stūrmanis tika nogādāti slimnīcā, kur pēc pārbaudēm tika paziņots, ka viņu stāvoklis ir apmierinošs un viņu dzīvībām briesmas nedraud.

Pēc šī negadījuma rallija noslēdzošais posms tika atcelts. Līdz ar to par rallija uzvarētāju tika kronēts ASRT komandas pilots Sīms Plangi, kurš par 14.4 sekundēm apsteidza Raineru Ausu. Trešajā vietā finišēja poļu sportists Radoslavs Rackovskijs. Jāpiebilst, ka pirms pēdējā ātrumposma līderis bija Rolands Murakas, taču pēdējā posmā igaunis izstājās.

VIDEO: Auto pēc avārijas

Komentāri
Pašlaik komentāru nav!
Autorizējies vai reģistrējies, lai komentētu
Partneri:
aix-copy-2837-1940.png motul-partner-3110.png nrs-4325.png batcc-0816.png ar-4809.png vagi-2128.png srt-5914.png bmp2-1740.png