profile
register
facebook
youtube
twitter instagram
baneris-aix-2-5445-4514-2008.gif

M-Sport vadītājs pēc uzvaras rallijā savā klasē pavelk uz zoba Latvalu

Go4speed 15.03.2024 - 18:10 M-Sport vadītājs pēc uzvaras rallijā savā klasē pavelk uz zoba Latvalu
Ričards Milleners darbībā. Foto: wrc.com

M-Sport Ford komandas vadītājs Ričards Milleners aizvadītās nedēļas nogalē Anglijā piedalījās ''Malcolm Wilson'' rallijā, kas nosaukts viņa bosa Malkolma Vilsona vārdā. Finišā Milleners septiņu braucēju konkurencē izcīnīja uzvaru R2 klasē, bet absolūtajā ieskaitē viņam 41.vieta. Uzvaru vairāk nekā 90 ekipāžu konkurencē svinēja Eliots Peins (''Ford Fiesta Rally2'').

Tas bija Millenera nozīmīgākais sasniegums viņa līdzšinējā braucēja karjerā. Sacenšoties ar ''Ford Fiesta R2T'', Milleners savā klasē par 48 sekundēm pārspēja Martinu Medovu.


Foto: Gary Fothergil

''Vienmēr ir lieliski piedalīties sacensībās. Mēs atrodamies punktā, kur mūsu sportā ir potenciāls mainīties. Tas bija tik svarīgi, ka varējām startēt augstā līmenī, sarunāties ar līdzjutējiem un entuziastiem,” portālam wrc.com sacīja Milleners.

"Pagājusī nedēļa ir iemesls, kāpēc iesaistījos šajā sporta veidā, jo es ar to aizraujos un man tas patīk. Bija lieliski iegūt iespēju parunāt ar cilvēkiem un uzklausīt dažas domas par to, kur mēs ejam.”

"Uzvarēt klasē bija lieliski, un lieliski arī manam stūrmanim, kurš pirmo reizi sēdēja automašīnā. Tas viss bija par sportu, ko mīlu," piebilda M-Sport Ford vadītājs.

Milleneram bija arī iespēja pavilkt uz zoba Toyota komandas vadītāju Jari-Mati Latvalu. Toyota vadītājs tajā pašā nedēļas nogalē Somijā startēja ar veco labo ''Toyota Celica'', taču viņš, demonstrējot lielisku ātrumu, piedzīvoja avāriju. "Kas attiecas uz Latvalu... jā, viņš, iespējams, brauca nedaudz ātrāk par mani, līdz avarēja. Taču, kā mēs zinām, tad visas balvas tiek pasniegtas finišā," sacīja Milleners.
Komentāri
Pašlaik komentāru nav!
Autorizējies vai reģistrējies, lai komentētu
Partneri:
aix-copy-2837-1940.png motul-partner-3110.png nrs-4325.png batcc-0816.png ar-4809.png vagi-2128.png srt-5914.png bmp2-1740.png