profile
register
facebook
youtube
twitter instagram
baneris-aix-2-5445-4514-2008.gif

Krastiņa un Sniedzāns saņem IZM pateicību par mūža ieguldījumu autorallijā

Mārtiņš Jankovskis 13.01.2024 - 19:06 Krastiņa un Sniedzāns saņem IZM pateicību par mūža ieguldījumu autorallijā
Foto: Raimonds Volonts

Piektdien vakarā Cēsīs, koncertzālē ''Cēsis'' notika Latvijas rallija čempionāta 2023.gada sezonas noslēguma pasākums, kurā tika godināti 2023.gada Latvijas rallija labākie un ātrākie braucēji.


Foto: Raimonds Volonts

Svinīgās ceremonijas laikā tika pasniegtas vairākas specbalvas. Pie kausiem tika Eiropas rallija vicečempioni Mārtiņš Sesks/Renārs Francis, kuri šogad svinēja uzvaras divos ERČ posmos. ''Milzīgs, milzīgs Jums paldies visai rallija saimei. Jūsu atbalsts visas sezonas laikā bija jūtams, it sevišķi Liepājas rallijā. Domāju, ka jūs varētu veltīt siltus aplausus Rally Buhariki par to finiša atmosfēru, kas bija vienkārši fantastiska.''


''Ar lielu nepacietību gaidām nākamā gada WRC posmu Latvijā. Ar augstiem mērķiem un lieliem plāniem ejam uz priekšu, kur gribētu redzēt ļoti daudz atbalstītājus Latvijas WRC posmā,'' tā savā uzrunā teica Mārtiņš Sesks.

LAF ordeni savā īpašumā ieguva Leonards Grunte un Dainis Ģēģeris. Skaļiem aplausiem pavadīti, Izglītības un zinātnes ministrijas pateicību par mūža ieguldījumu autorallijā saņēma Irēna Krastiņa un Vilhelms Sniedzāns.


Foto: Raimonds Volonts

Tikmēr prestižo Aleksandra Karamiševa ceļojošo balvu savā īpašumā uz šo gadu saņēma Emīls Blūms/Didzis Eglītis.

Pēc svinīgās ceremonijas sekoja saviesīgā daļa ar muzikāliem priekšnesumiem un dejām.

Vairāk foto no apbalvošanas ceremonijas ŠEIT.
Komentāri
Pašlaik komentāru nav!
Autorizējies vai reģistrējies, lai komentētu
Partneri:
aix-copy-2837-1940.png motul-partner-3110.png nrs-4325.png batcc-0816.png ar-4809.png vagi-2128.png srt-5914.png bmp2-1740.png