profile
register
facebook
youtube
twitter instagram
baneris-aix-2-5445-4514-2008.gif

Blūms/Eglītis pēc 'Samsonas Rally Utena' pirmās dienas līderi savā klasē

Go4speed 30.09.2023 - 21:34 Blūms/Eglītis pēc 'Samsonas Rally Utena' pirmās dienas līderi savā klasē
Blūms/Eglītis. Foto: Samsonas Rally Utena

Aizvadīta Latvijas un Lietuvas rallija čempionāta noslēdzošā posma ''Samsonas Rally Utena'' pirmā diena, kurā sportistiem bija jāveic seši ātrumposmi. Pēc pirmajiem diviem dopiem līderis bija Martinas Samsonas (Škoda Fabia N5), kuram deviņas sekundes zaudēja LRČ 1 čempions Karls Peders Nordstrands (Škoda Fabia Rally2 evo). Ceturtie absolūti bija Emīls Blūms/Didzis Eglītis (Mitsubishi Lancer Evo IX).

Ceturtajā dopā tehniskas problēmas piemeklēja Samsonas ekipāžu, kurš zaudēja 22 sekundes, kas kopvērtējumā viņu atsvieda uz ceturto vietu. Diemžēl trešajā dopā tehniskas problēmas bija arī Jāņa Vorobjova/Guntara Zicāna (Mitsubishi Lancer Evo VIII) ekipāžai, kura finišā līderiem zaudēja daudz laika.


Foto: Armandas Knezys

Pirmās dienas noslēdzošajos divos ātrumposmos ar ātrākajiem laikiem apmainījās Nordstrands un Vladas Jurkevičius. Dienas izskaņā līderis ir Nordstrands, kuram seko Egons Kaurs (Ford Fiesta Proto) un Blūms/Eglītis (Mitsubishi Lancer Evo IX), kuri atpaliek 12,7 sekundes. Tikmēr LRC5 klasē Blūma ekipāža ir līderi. 19 sekundes zaudē Giedrus Firantas, bet 38 sekundes atpaliek Timu Korge. Ceturtie klasē ir Kristers Cimdiņš/Renārs Šķenders, bet sestie ir Mārtiņš Ločmelis/Harijs Vējiņš. LRC6 klasē līderi pēc pirmās dienas ir Rolands Jaunzems/Ainārs Kalniņš (BMW).

Uz starta izgāja vēl vairākas latviešu ekipāžas, un ar visiem rezultātiem var iepazīties ŠEIT.

Sestdien sportisti veiks atlikušos astoņus dopus.

Rallija rezultāti:

Komentāri
Pašlaik komentāru nav!
Autorizējies vai reģistrējies, lai komentētu
Partneri:
aix-copy-2837-1940.png motul-partner-3110.png nrs-4325.png batcc-0816.png ar-4809.png vagi-2128.png srt-5914.png bmp2-1740.png