profile
register
facebook
youtube
twitter instagram
baneris-aix-2-5445-4514-2008.gif

Saskrienoties ar citu automašīnu, Īrijas rallijā dzīvību zaudē stūrmanis

Go4speed 27.09.2023 - 11:55 Saskrienoties ar citu automašīnu, Īrijas rallijā dzīvību zaudē stūrmanis
Foto: Press 22

Traģiski noslēdzies Īrijas KIA Liam Cleary Autoworld Clare rallijs. Kā ziņo sacensību organizatori, tad rallija ceturtajā ātrumposmā Naidžela Kreiga ekipāža (''Ford Escort MK2'') piedzīvoja avāriju, kuras rezultātā dzīvību zaudēja 37 gadus vecs stūrmanis Damiens Flemings, kurš esot bijis ļoti pieredzējis (piedalījies vairāk nekā 150 rallijos). Tikmēr pilots negadījumā necieta.

Paziņojumā teikts, ka Naidžela Kreiga ekipāža ātrumposmā sadūrās ar citu automašīnu, taču Īrijas Autosporta asociācija neprecizēja, vai šī otrā automašīnu bija civilā vai automašīna, kas piedalījās rallijā. Preses paziņojumā teikts, ka otras automašīnas vadītājs nogādāts Limerikas slimnīcā, taču viņa traumas nav dzīvībai bīstamas. Biedrība apstiprināja, ka ir sākusi izmeklēšanu, lai noskaidrotu avārijas cēloņus, un tā pilnībā sadarbojas ar varas iestādēm.

"Visi Motorsport Ireland un plašākas autosporta kopienas locekļi domās ir kopā ar Fleminga ģimeni, Klēras autoklubu un autosporta kopienas locekļiem, kuri bija klāt notikuma vietā un kuri tik ātri un profesionāli reaģēja uz šo negadījumu. Motorsport Ireland kopā ar attiecīgajām iestādēm veiks pilnīgu notikumu izmeklēšanu, lai noskaidrotu, kā notika šis negadījums. Viņš bija braucis gadiem ilgi un tika uzskatīts par ļoti prasmīgu stūrmani. Viņš bija pazīstams kā autosportists, kurš vienmēr bija gatavs palīdzēt citiem sportistiem sacensību laikā," teikts paziņojumā.
Partneri:
aix-copy-2837-1940.png motul-partner-3110.png nrs-4325.png batcc-0816.png ar-4809.png vagi-2128.png srt-5914.png bmp2-1740.png