profile
register
facebook
youtube
twitter instagram
baneris-aix-2-5445-4514-2008.gif

Latvijas un Lietuvas rallija čempionāta sezona noslēgsies ar posmu Utenā

Go4speed 26.09.2023 - 00:08 Latvijas un Lietuvas rallija čempionāta sezona noslēgsies ar posmu Utenā
Foto: Alfonsas Rakauskas Photography

Šajās brīvdienās Lietuvā ar ''Samsonas Rally Utena'' noslēgsies Latvijas un Lietuvas rallija čempionāta sezona, kurā tiks noskaidroti šī gada čempioni. LRČ ieskaitē pirms Utenas rallija par čempionu LRČ1 klasē priekšlaicīgi kļuvis Karls-Peders Nordstrands, taču pārējās klasēs čempioni tiks noskaidroti Utenas rallijā.

Kopā ar Lietuvas rallijsprinta dalībniekiem uz starta šajā rallijā izies vairāk nekā 120 ekipāžas (LRČ ieskaitē 16 ekipāžas). Ar pirmo numuru trasē dosies Martinas Samsonas (Škoda Fabia N5+), kurš šogad kļuva par Lietuvas čempionu LARČ1 klasē. Otrais starta numurs Vladam Jurkevičiusam (Skoda Fabia Rally2 evo), kurš iepriekšējā posmā piedzīvoja avāriju. Ar trešo numuru trasē dosies Giedrius Notkus (Skoda Fabia R5).


Foto: Alfonsas Rakauskas Photography

Ceturtais numurs Nordstrandam (Škoda Fabia Rally2 EVO), bet ar piekto numuru trasē dosies viens no ātrākajiem igauņu braucējiem Egons Kaurs (Ford Fiesta KMS Proto). Sestais un septītais starta numurs šī brīža Baltijas ātrākajiem savas klases braucējiem Emīlam Blūmam/Didzim Eglītim un Timu Korgem.

LRČ ieskaitē pārliecinošā vadībā ir Korge, kuram 34 punktus zaudē Blūma ekipāža, kura divos posmos palika bez punktiem. Tikmēr Lietuvas čempionātā Blūms ir savas klases līderis.


Foto: Alfonsas Rakauskas Photography

Ar 14.starta numuru trasē dosies vecmeistari Jānis Vorobjovs/Guntars Zicāns (Mitsubishi Lancer Evolution VIII), bet ar 20.starta numuru trasē dosies Kristers Cimdiņš/Renārs Šķenders (Mitsubishi Lancer Evo X). Ar pilnu dalībnieku sarakstu var iepazīties ŠEIT. Jāatzīmē, ka pēc piecu gadu pauzes rallija sacensībās atgriezīsies Rolands Jaunzems/Ainārs Kalniņš, kuri trasē dosies ar BMW automašīnu.

Divās dienās sportistiem būs jāveic 14 ātrumposmi (118 km) - sestdien seši, bet svētdien atlikušie astoņi.
Komentāri
Pašlaik komentāru nav!
Autorizējies vai reģistrējies, lai komentētu
Partneri:
aix-copy-2837-1940.png motul-partner-3110.png nrs-4325.png batcc-0816.png ar-4809.png vagi-2128.png srt-5914.png bmp2-1740.png