profile
register
facebook
youtube
twitter instagram
baneris-aix-2-5445-4514-2008.gif

Nākamgad varētu tikt aizvadīts piemiņas rallijs par godu Brīnam

Go4speed 30.08.2023 - 00:11 Nākamgad varētu tikt aizvadīts piemiņas rallijs par godu Brīnam
Tjerī Noivils

Aprīlī mirušā rallija braucēja Kreiga Brīna draugs un menedžeris Džeimss Kolmans nākamgad vēlas sarīkot piemiņas ralliju par godu Brīnam.

''Kreiga bērēs visi WRC braucēji bija klāt un, protams, tas bija emocionāli. Kreigs tika mīlēts gan kā cilvēks, gan kā rallija braucējs,'' portālam DirtFish atklāja Džeimss Kolmens.

"Es runāju ar Tjerī Noivilu, Otu Tanaku un vairākiem citiem pilotiem. Jautāju, vai viņi domā, ka būtu iespējams pārliecināt (WRC) komandas ierasties uz nākamā gada ralliju. Turklāt mēs vēlētos atvest 10-12 WRC automašīnas un uzaicināt vēl 50 rallija braucējus.''

"Tajā brīdī viņi teica - jā! Tas ir mazākais, ko viņi varētu un vēlētos darīt. Tagad sākam plānošanu un runājam ar komandām, ko varētu darīt. Protams, mums ir jāievēro kalendārs, taču mums ir astoņi mēneši, lai to paveiktu,'' nobeidz Kolmens.

Tikmēr Noivils paziņojis, ka viņš nākamgad piedalīsies Īrijas Raven's Rock rallijā, un to viņš darīs kopā ar Kreiga Brīna tuvāko draugu Patriku Kroku. Visticamāk, šis varētu būt tas piemiņas rallijs par kuru runā Kolmens.

"Kreigs mums visiem bija ļoti īpašs cilvēks," portālam DirtFish sacīja Tjerī Noivils. "Kad ierados uz viņa bērēm, sēdēju kopā ar viņa vecākiem, ar Reju un Džekiju, un ar viņa ģimeni. Atgriezos no bērēm saprotot, ka mums no dzīves ir jāgūst maksimums, un mums ir jāatceras, cik lielisks cilvēks bija Kreigs.''


Patriks Kroks un Kreigs Brīns

"Kad Džeims pastāstīja par šo ideju rīkot piemiņas ralliju, es to gribēju darīt nekavējoties. Un es vēlējos to darīt kopā ar Patriku. Kreigs mūs iepazīstināja ar šo neticamo puisi, šo lielisko draugu, un es gribu braukt, kad viņa draugs man ir blakus."

"Nevarēju noticēt, kad Tjerī mani uzaicināja," teica Patriks. "Viņš pienāca pie manis un teica: "Es un tu, mēs nākamgad brauksim šajā rallijā Kreiga piemiņai.'' Mēs zinām, ka visiem pilotiem ir aizņemta dzīve. Man vēl ir nedaudz jāstrādā, lai atgūtu savu fizisko formu, taču es to ļoti gaidu. Ar kādu automašīnu? Nezinu, tas varētu būt Hyundai Rally1 auto vai arī es dzirdēju, ka tas varētu būt BMW M3. Iespēja sēsties blakus Tjerī Noivilam nav daudz īpašāka par to, un es zinu, ka mūsu vīrs skatīsies uz mani no augšas."
Komentāri
Pašlaik komentāru nav!
Autorizējies vai reģistrējies, lai komentētu
Partneri:
aix-copy-2837-1940.png motul-partner-3110.png nrs-4325.png batcc-0816.png ar-4809.png vagi-2128.png srt-5914.png bmp2-1740.png