profile
register
facebook
youtube
twitter instagram
baneris-aix-2-5445-4514-2008.gif

Sesks pēc izstāšanās rallijā Cēsis uzdzied kopā ar 'Rally Buharikiem' (VIDEO)

Go4speed 09.08.2022 - 11:24 Sesks pēc izstāšanās rallijā Cēsis uzdzied kopā ar 'Rally Buharikiem' (VIDEO)
Foto: Rally Buhariki

Rallijā Cēsis starp dalībniekiem bija arī Rally Liepāja uzvarētāji Mārtiņš Sesks/Renārs Francis, kuri bija vieni no galvenajiem favorītiem uz uzvaru absolūtajā ieskaitē. Diemžēl jau pirmajā ātrumposmā Seska Škoda Fabia Rally2-Kit automašīnu piemeklēja tehniskas problēmas, kā rezultātā ātrumpsoms tika noslēgts vien 30.vietā.

Pēc servisa parka problēma tika novērsta un Sesks nākamajā dopā uzrādīja ātrāko laiku, no 30.vietas pakāpjoties uz 11.pozīciju. Diemžēl sestdienas pirmajā ātrumposmā Seska automašīnu vēlreiz piemeklēja tehniskas problēmas (dzinējs), un tā nobrauca ceļa malā. Šoreiz liktenis lēma, ka ekipāža apstājās vietā, kur Rally Buhariki ar draugiem trasē bija izkāruši vairāk nekā desmit Latvijas karogus.


Foto: Rally Buhariki

Protams, pirmajā brīdī apkārt auto saskrējušie skatītāji, tostarp bijušie un esošie rallija braucēji, centās noskaidrot, kas par problēmu ir Seska automašīnai. Tika domāti vairāki varianti, kā atrisināt to, lai Mārtiņš varētu turpināt sacensības. Fani pat bija gatavi apmēram kilometru stumt sportista automašīnu līdz krustojumam, lai tā ātrāk nonāktu mehāniķu rokās. Lai arī vēlāk sportists pats saviem spēkiem varēja doties tālāk, diemžēl servisa parkā tika pieņemts lēmums izstāties.


Foto: Rally Buhariki

''Ne patīkamākais Cēsu rallija finišs, jo mūsu mašīnu piemeklēja tehniskas problēmas, kas neļāva lādzīgi iesākt rallija otro dienu. Kopā ar komandu pieņēmām lēmumu, ka drošības apstākļu dēļ mēs neturpināsim ralliju, jo līdz galam nav skaidrs, kas ir noticis. Diemžēl tehnika mēdz pievilt. Nākamgad būsim atpakaļ stiprāki un gatavāki,'' tā pēc izstāšanās teica Sesks.


Foto: Rally Buhariki

Jāpiebilst, ka vietā, kur Sesks sākotnēji bija apstājies, gan jauni, gan vecāki fani steidza bildēties ar sportistu un viņa automašīnu, un, lai arī noskaņojums tobrīd Mārtiņam nebija tas labākais, jo rallijs bija praktiski beidzies, sportists neatteica nevienam fanam. Tāpat Mārtiņš piekrita kopā ar Rally Buharikiem un citiem faniem uzdziedāt pa kādai latviešu dziesmai.


Foto: Rally Buhariki

Kā vēlāk sportists atzīmēja savā Facebook lapā, tad “Tehniskas problēmas apturēja mūsu sacīksti, taču tas notika iespējami labākajā skatītāju vietā.”



Komentāri
Pašlaik komentāru nav!
Autorizējies vai reģistrējies, lai komentētu
Partneri:
aix-copy-2837-1940.png motul-partner-3110.png nrs-4325.png batcc-0816.png ar-4809.png vagi-2128.png srt-5914.png bmp2-1740.png