profile
register
facebook
youtube
twitter instagram
baneris-aix-2-5445-4514-2008.gif

Poļu ekipāža piedzīvo baisu avāriju, pilots pasakās par izturīgo ķiveri (VIDEO)

Go4speed 27.04.2022 - 10:42 Poļu ekipāža piedzīvo baisu avāriju, pilots pasakās par izturīgo ķiveri (VIDEO)
Foto: Marcin Słobodzian Rally Driver

Baisu avāriju Polijas rallija sacensībās piedzīvojusi Marcina Slobodzjana ekipāža. Ieņemot otro vietu pēc pirmā ātrumposma, diemžēl otrajā dopā ekipāža lielā ātrumā piedzīvoja avāriju. Pilota vadītais ''Hyundai i20 R5'' noskrēja no ceļa, ieskrienot trases barjerās, kur divas nožogojuma trubas izdūrās cauri automašīnas priekšējam stiklam. Laimīgā kārtā tās neaizķēra sportistus, un abi braucēji cauri tika ar izbīli.


Foto: rallypl.com

''Pēc šī video noskatīšanās ilgi domāju, vai to publicēt, it īpaši pēc tam, kad noskatījos to palēninājumā un vēlreiz pārbaudīju savu ķiveri. Taču, ņemot vērā, ka ar mums nekas nav noticis, tad nolēmām arī padalīties ar jums,'' iesāk pagājušā gada piektais ātrākais Polijas rallija čempionāta braucējs Marcins Slobodzjans.


Foto: Marcin Słobodzian Rally Driver

''Kas attiecas uz avāriju, tad stenogramma bija pierakstīta labi, un stūrmanis to nolasīja pareizi. Mirkli pirms tam man ienāca prātā, ka tas ir Labais 5 līkums, tāpēc gribēju to izbraukt ar pilnu gāzi. Iespējams, biju nedaudz zaudējis uzmanību un sajaucu šo līkumu ar nākamo. Mēs braucam rallijos, lai cīnītos par uzvaru, tāpēc zinām, kādi riski pastāv rallijā. Trešā, ceturtā vai piektā vieta mums neko nedotu, tāpēc jau no starta braucām maksimāli ātri. Diemžēl šoreiz neizdevās. Paldies līdzjutējiem, komandai un Stilo par izturīgo ķiveri,'' tā Slobodzjans.


Foto: Marcin Słobodzian Rally Driver

 
Komentāri
Pašlaik komentāru nav!
Autorizējies vai reģistrējies, lai komentētu
Partneri:
aix-copy-2837-1940.png motul-partner-3110.png nrs-4325.png batcc-0816.png ar-4809.png vagi-2128.png srt-5914.png bmp2-1740.png