profile
register
facebook
youtube
twitter instagram
baneris-aix-2-5445-4514-2008.gif

Sarmas rallija uzvarētājs: Izbaudījām šos vienreizējos ceļus un jauko ralliju

Mārtiņš Jankovskis 14.02.2022 - 06:24 Sarmas rallija uzvarētājs: Izbaudījām šos vienreizējos ceļus un jauko ralliju
Tēmu Asunmā. Foto: Mārtiņš Vanags, MV Foto

Sarmas rallijā uzvaru sīvā cīņā svinēja Somijas rallija braucējs Tēmu Asunmā, kurš iepriekšējā Somijas rallija čempionāta posmā izcīnīja uzvaru. Pieckārtējais Somijas rallija čempions finišā par 11,54 sekundēm apsteidza ukraiņu braucēju Valēriju Gorbanu. Abi sportisti uzvarēja pa trim ātrumposmiem.

''Rīta ātrumposmi bija labi, kur savā klasē bijām ātrākie visos trijos ātrumposmos. Ātrumposmi bija iespaidīgi, un saķere patiešām laba. Otrajā aplī mēs varam uzlabot rezultātu,'' pēc pirmās sekcijas stāstīja Tēmu Asunmā.  


Foto: Krists Andersons

Arī otrajā aplī Asunmā bija gana ātrs, izcīnot uzvaru gan absolūti, gan savā klasē. ''Kopumā šī bija ļoti laba diena - viss noritēja kā plānots. Nebraucām, kā traki, taču arī vienkārši vizināties mēs šeit nevarējām, jo konkurence bija sīva. Laikapstākļi bija mazliet atšķirīgi nekā pēdējos divos Somijas rallija čempionāta posmos, bet mums vienkārši vajadzēja tiem pielāgoties. Ceļi bija vienreizēji, un laikapstākļi jauki. Uzvara rallijā ''Sarma'' bija lielisks veids, kā sagatavoties nākamajam Somijas čempionāta posmam!''

Arī nelielā komentārā portālam Go4speed somu braucējs bija priecīgs par aizvadīto ralliju. "Mēs izbaudījām šo ralliju, kas tiešām bija jauks. Bija ļoti labi ātrumposmi, kā arī perfekti laikapstākļi. Arī fanu atbalsts bija lielisks, kur vairākas reizes redzējām lielos latviešu karogus. Par nākotnēs plāniem vēl nezinu, vai startēsim Latvijā, bet ceru, ka kādu ralliju vasarā varētu šeit nobraukt. Bet šobrīd tas vēl nav zināms."

Rallija rezultāti:
Komentāri
Pašlaik komentāru nav!
Autorizējies vai reģistrējies, lai komentētu
Partneri:
aix-copy-2837-1940.png motul-partner-3110.png nrs-4325.png batcc-0816.png ar-4809.png vagi-2128.png srt-5914.png bmp2-1740.png