profile
register
facebook
youtube
twitter instagram
baneris-aix-2-5445-4514-2008.gif

Mīke un Ostbergs Kataras rallijā startēs ar SRT komandas automašīnām

Go4speed 01.02.2022 - 17:55 Mīke un Ostbergs Kataras rallijā startēs ar SRT komandas automašīnām
Mīke pie SRT komandas automašīnas stūres

Pagājušajās brīvdienās Omānā ar ''Oman Rally Sohar International'' ralliju startēja jaunā Tuvo Austrumu rallija čempionāta sezona. Pārliecinošu uzvaru pirmajā posmā svinēja šī gada Dakāras rallija uzvarētājs Nasers Al-Atija, kurš tuvāko sekotāju apsteidza par vairāk nekā 15 minūtēm. Septīto vietu, atpaliekot gandrīz 50 minūtes, izcīnīja Abdulahs El-Ravaģi, kuru šajā rallijā apkalpoja latviešu komanda “Sports Racing Technologies” (SRT). Jāatzīmē, ka pirmajā dienā sportists, kurš startēja ar ''Škoda Fabia Rally2 evo'', izstājās jau trešajā ātrumposmā, kā rezultātā viņš saņēma bargus laika sodus.

Nākamajās brīvdienās startēs jau otrais Tuvo Austrumu rallija čempionāta posms – Kataras rallijs. Kā nesen ziņoja SRT, tad uz šo ralliju dosies vēl trīs ''Škoda Fabia Rally2 evo'' automašīnas.


SRT komandas automašīnas ceļā uz Kataras ralliju

Lai arī šobrīd sastāvs gaidāmajam rallijam nav zināms, kā vēsta ''Škoda Motorsport'' rūpnīcas komandas twitter konts, tad gaidāmajā rallijā uz starta izies divas WRC zvaigznes – Mads Ostbergs un Kriss Mīke, kuri startēšot tieši ar SRT komandas sagatavotajā automašīnām. Mīkes stūrmanis būs Kriss Patersons (gandrīz 300 ralliji), bet Ostbergam stenogrammu lasīs pieredzējusī Ilka Minora (vairāk nekā 300 ralliji). Tāpat uz starta izies Al-Atija, kurš šajā rallijā ir startējis 20 reizes un uzvarējis 15!


Foto: fia.com

Atgādināsim, ka pagājušajā gadā Mīke arī šajā pašā rallijā startēja ar SRT komandas automašīnu. Toreiz pēc ceturtā ātrumposma Mīke tikai desmit sekundes zaudēja Naseram Al-Atijam, taču nākamajā posmā Mīke radiatora defekta dēļ izstājās un sacensības vairs neturpināja.


Komentāri
Pašlaik komentāru nav!
Autorizējies vai reģistrējies, lai komentētu
Partneri:
aix-copy-2837-1940.png motul-partner-3110.png nrs-4325.png batcc-0816.png ar-4809.png vagi-2128.png srt-5914.png bmp2-1740.png