profile
register
facebook
youtube
twitter instagram
baneris-aix-2-5445-4514-2008.gif

LAF Rallija komisijai būs jauns vadītājs - Jānis Krastiņš nepretendēs uz jauno termiņu

Mārtiņš Jankovskis 16.09.2021 - 17:44 LAF Rallija komisijai būs jauns vadītājs - Jānis Krastiņš nepretendēs uz jauno termiņu
Jānis Krastiņš. Foto: Raimonds Volonts

2017.gada decembra izskaņā Latvijas automobiļu federācijas (LAF) Rallija komisijas (RK) biedru pilnsapulcē Jānis Krastiņš tika pārvēlēts par rallija komisijas vadītāju uz vēl vienu ciklu, kas noslēgsies šī gada decembrī. Kopā Jānis RK vadīja kopš 2009.gada, taču ceturtdien Krastiņš portālam Go4speed apliecināja, ka uz ceturto termiņu viņš nepretendēs.

Jānis atklāja, ka šī brīža RK izvirzītais kandidāts jaunajam vadītāja amatam būs Voldemārs Kalve, taču no biedru vai braucēju vidus var tikt izvirzīts jebkurš cits kandidāts, par kuru tiks balsots 27.novembrī, kad notiks kopsapulce, kurā tiks ievēlēta jaunā RK padome.


Peters Solbergs un Jānis Krastiņš. Foto: Raimonds Volonts

Krastiņš piebilda, ka RK vajadzīgas jaunas asinis, kur jaunajam vadītājam jānāk klajā ar jaunām idejām, jo ar katru brīdi pasaule mainās un iet uz priekšu, un arī sports attīstās straujiem soļiem, tāpēc RK vajadzīgas jaunas vēsmas, jaunas idejas, kas varētu celt LAF un RK līmeni un prestižu.

''Pretendentam, kurš būtu gatavs kļūt par RK vadītāju, būs jāspēj organizēt RK dzīve, jārūpējas par to, lai būtu rallija organizatori, lai veiksmīgi varētu tikt aizvadīts rallija čempionāts, lai sportisti attīstītos tehniski, lai nebūtu pārkāptas drošības prasības, lai sezonas beigās būtu gada apbalvošanas pasākums u.t.t. Darba būs daudz, tāpēc pretendentiem jābūt tādiem, kuri to grib un kuri ir gatavi strādāt. Savā vārdā gribu teikt lielu paldies visiem sportistiem, komandām, rallija organizatoriem, funkcionāriem, sponsoriem un LAF darbiniekiem par doto iespēju vadīt RK. Jā, bija lietas, kas nav sanākušas, bet tajā pašā laikā arī tika paveiktas lielas lietas. Prom no autosporta neiešu, jo palīdzēšu Raimondam Strokšam un RA Events, kur kopā centīsimies panākt to, lai Latvijā varētu aizvadīt pasaules rallija čempionāta posmu, kas arī bija mans sapnis, kad sāku strādāt RK,'' nobeidz Jānis Krastiņš.
Komentāri
Pašlaik komentāru nav!
Autorizējies vai reģistrējies, lai komentētu
Partneri:
aix-copy-2837-1940.png motul-partner-3110.png nrs-4325.png batcc-0816.png ar-4809.png vagi-2128.png srt-5914.png bmp2-1740.png