profile
register
facebook
youtube
twitter instagram
baneris-aix-2-5445-4514-2008.gif

Žala kļūst par 'Škoda Lietuva' vēstnesi un atklāj jaunos plānus

Go4speed 22.11.2020 - 23:53 Žala kļūst par 'Škoda Lietuva' vēstnesi un atklāj jaunos plānus
Foto: 15min.lt

Pēdējo divu gadu Lietuvas rallija čempions Vaidotas Žala, kura stūrmanis ir Andris Mālnieks, beidzoties 2020.gada rallija sezonai, kļuvis par Škoda seju Lietuvā. Žala jau trešo gadu Lietuvas rallija čempionātā startē ar ''Škoda Fabia R5'', un līdz šim lietuvietis ir jau izcīnījis deviņas uzvaras.

Šobrīd noskaidrojies, ka Žalas panākumi Lietuvā ir pamanīti, un viņš pirmo reizi kļuvis par Škoda seju Lietuvā. Sportists atklāj, ka šāda vienošanās viņam ir patiešām svarīga, un ilgtermiņā tā ļaus drosmīgāk domāt par jauniem mērķiem. Sportists neslēpa, ka trešais čempiontituls būtu ārkārtīgi patīkams, tāpēc Škoda pievienošanās šī mērķa sasniegšanai ir vērtējama pozitīvi.


Foto: Vaidotas Žala - Agrorodeo Racing

''Tiklīdz sākām rallijā braukt ar ''Škoda Fabia R5'', mēs ļoti sadraudzējāmies ar šo auto, kas ir mazs, dusmīgs un ātrs. Mēs esam ļoti apmierināti ar šo partnerību un jaunajām iespējām. Mūsu automašīna ir tuvāk standarta automašīnai nekā, piemēram, mūsu Dakaras apvidus auto, tāpēc turpmāk dažas detaļas no Škoda varēsim iegādāties tieši no ražotāja,” portālam 15min.lt atklāj Vaidotas Žala.

Žala piebilda, ka jaunā sadarbība, kas tagad ir sākusies, ilgs vismaz gadu, taču viņš cer, ka draudzību varēs baudīt ilgāk, kas rezultātā ļaus sasniegt lielākus mērķus.

"Mūsu kopīgais mērķis vienmēr ir meklēt ilgtermiņa sadarbību, tāpēc ceru, ka šī partnerība ļaus mums atgriezties vismaz vienā vai divos Eiropas rallija čempionāta posmos. Mēs vienreiz pārbaudījām sevi ''Rally Liepāja'', tāpēc tagad mēs vēlētos atgriezties daudz spēcīgāki. Tas noteikti nav nākamā gada plāns, bet es gribētu sapņot par atgriešanos 2022. gadā,'' tā Žala, kuru, iespējams, ''Rally Liepāja'' varētu redzēt jau 2021.gadā.
Komentāri
Pašlaik komentāru nav!
Autorizējies vai reģistrējies, lai komentētu
Partneri:
aix-copy-2837-1940.png motul-partner-3110.png nrs-4325.png batcc-0816.png ar-4809.png vagi-2128.png srt-5914.png bmp2-1740.png