profile
register
facebook
youtube
twitter instagram
baneris-aix-2-5445-4514-2008.gif

Talantīgais igauņu sportists pēc avārijas Somijas rallijā nokļūst slimnīcā (VIDEO)

Go4speed 29.09.2020 - 20:26 Talantīgais igauņu sportists pēc avārijas Somijas rallijā nokļūst slimnīcā (VIDEO)
Foto: Samuli Koivusalo

Neveiksmīgi Somijas Pohjanmaa rallijs aizvadītajās brīvdienās beidzās igauņu braucējam, 20 gadus vecajam Robertam Virvesam. Pēc sestā posma talantīgais igauņu braucējs sīvi cīnījās ar savu vienaudzi, 18 gadus veco somu Sami Pajari. Tobrīd SM3 klasē līderis bija Pajari, bet tikai 13,6 sekundes viņam zaudēja Virves.


Foto: No sportista privātā arhīva

Diemžēl septītajā posmā Virves vienā līkuma trāpīja pa akmeni, kas automašīnu pacēla uz diviem riteņiem, kā rezultātā auto pēc pāris sekundēm noskrēja no ceļa un ieskrēja kokā. Pēc negadījuma gan Virves, kurš sūdzējās par sāpēm muguras lejasdaļā, gan stūrmanis Sanders Prūls tika nogādāti slimnīcā. Sestdienas vakarā stūrmanis tika izrakstīts no slimnīcas, kamēr Virves bija spiests palikt vienu nakti, lai veiktu novērošanu.


Foto: samzon.kuvat.fi

Tiek ziņots, ka arī Virves nu jau ir pametis slimnīcu, un abi braucēji jau ir atgriezušies mājās. ''Pohjanmaa rallijā mums gāja labi – priecājos par to ātrumu, kuru spēju uzrādīt. Somija noteikti ir tā vieta, kur ir vērts braukt un attīstīties. Arī mēs to nākotnē centīsimies darīt, ja to ļaus budžets. Taču tagad ķermenim vajadzīga neliela atpūta. Ņemot vērā, ka Sāremā rallijā būs Igaunijas rallija čempionāta posms junioriem, kurā varēs izcīnīt dubultos punktus, darīsim visu, lai varētu iziet uz starta un cīnīties par vērtīgajiem punktiem. Ir maz laika, bet kurš teica, ka visas lietas notiek viegli,'' tā Virves.

Šobrīd Virves ir Igaunijas rallija junioru klases līderis, par 51 punktu apsteidzot Gregoru Jētsu. Jāpiebilst, ka Igaunijas WRC rallijā, kurā uzvaru svinēja Mārtiņš Sesks, otrais finišēja Pajari (+14,7), bet trešais bija Virves (+37,8).


Video: ralli.ee
Komentāri
Pašlaik komentāru nav!
Autorizējies vai reģistrējies, lai komentētu
Partneri:
aix-copy-2837-1940.png motul-partner-3110.png nrs-4325.png batcc-0816.png ar-4809.png vagi-2128.png srt-5914.png bmp2-1740.png