profile
register
facebook
youtube
twitter instagram
baneris-aix-2-5445-4514-2008.gif

Vasīlija Grjazina lieliskā debija rallijreidā noslēdzas ar neveiksmi turpinājumā

Go4speed 10.02.2020 - 23:52 Vasīlija Grjazina lieliskā debija rallijreidā noslēdzas ar neveiksmi turpinājumā
Foto: Sports Racing Technologies

Ar ''Baja Russia - Northern Forest'' sacensībām Krievijā startēja jaunā FIA Pasaules kausa un Krievijas čempionāta izcīņa rallijreidā. Uz starta izgāja 23 ekipāžas, kurām kopā vajadzēja veikt ap 400 kilometriem.

Par patīkamu pārsteigumu pirmajā 3,5 kilometrus garajā ātrumposmā parūpējās debitants Vasīlijs Grjazins, kurš ar ''Can Am Maverick X3'' automašīnu spēja uzrādīt ceturto ātrāko laiku absolūti un pirmo klasē. Diemžēl jau nākamajā posmā viņa automašīnu piemeklēja tehnisks defekts, kā rezultātā komanda un sportists drošības apsvērumu dēļ nolēma neturpināt dienas ātrumposmus, tādējādi par pēdējo divu ātrumposmu neveikšanu kopā tika saņemts 17 stundu sods, kas kopvērtējumā Vasīliju atsvieda uz priekšpēdējo vietu.


Foto: Sports Racing Technologies

Ceturtajā un piektajā posmā Grjazins, kura stūrmanis bija ar Latvijas licenci startējošais Oļegs Uperenko, uzrādīja ceturto ātrāko laiku, taču kopvērtējumā tas neko daudz nemainīja, un Grjazins ieņēma pēdējo 18.pozīciju. Kā atzina SRT komanda, tad, lai arī Vasīlijam neizdevās pacīnīties par augstu rezultātu, piedalīšanās rallijreidā un gūtā pieredze ir neatsverama un 100% izpildīts ekipāžas mērķis.

Uzvaru rallijreidā izcīnīja pieredzējušais Vladimirs Vasiļjevs (BMW X3). Devīto vietu absolūti un pirmo klasē izcīnīja Aldis Vilcāns (Toyota LC 200), kurš startēja zem Krievijas karoga.


Foto: bajarussia.com

Pēc pirmā apļa augsto otro vietu ieņēma latviešu RE Autoklubs komandas pilots Tapio Lauronens (Mitsubishi Pajero), taču ceturtajā posmā viņš bija spiests izstāties.

Rallijreida rezultāti - ŠEIT.

Pavisam kopā čempionātā ir astoņi FIA Pasaules kausa izcīņas posmi rallijreidā.

Komentāri
Pašlaik komentāru nav!
Autorizējies vai reģistrējies, lai komentētu
Partneri:
aix-copy-2837-1940.png motul-partner-3110.png nrs-4325.png batcc-0816.png ar-4809.png vagi-2128.png srt-5914.png bmp2-1740.png