profile
register
facebook
youtube
twitter instagram
baneris-aix-2-5445-4514-2008.gif

Žala pamet slimnīcu un turpina gatavoties Dakaras rallijam

Mārtiņš Jankovskis 03.01.2019 - 20:26 Žala pamet slimnīcu un turpina gatavoties Dakaras rallijam
Vaidotas Žala slimnīcā. Foto: facebook.com/AgrorodeoDakar

Drīz vien pēc nokļūšanas Peru, lietuviešu autosportists Vaidots Žala nokļuva slimnīcā. Kā ziņoja sportista komanda, tad Žala sajuties ļoti slikti, tāpēc tika nolemts sportistu nogādāt slimnīcā.

Sarunā ar portālu Go4speed Žala atzina, ka viņa organismā bija nokļuvušas baktērijas. ''Paldies, šobrīd sajūtas ir labākas,'' uz jautājumu, kāda ir sportista pašsajūta, portālam Go4speed atbildēja Vaidotas Žala.

''Manā organismā nokļuva kaut kādas baktērijas, kas izraisīja infekciju. Iespējams, tas viss radās dēļ ēdiena. Taču tagad man priekšā antibiotikas un putru diēta,'' smejoties stāsta Žala.


Auto veiksmīgi sasniedzis galamērķi. Foto: facebook.com/AgrorodeoDakar

Uz jautājumu, cik ilgi sportists atradīsies slimnīcā un vai tas neapdraudēs viņa Dakaras rallija startu, Žala atzina, ka šorīt viņš jau ir pametis slimnīcu. ''Esmu jau pametis slimnīcu un pēc nelielas atpūtas būšu gatavs cīņai,'' kaujinieciski nosaka lietuvietis, kurš pagājušajā gadā Dakaras rallijā finišēja 18.vietā.

Atgādināsim, ka bez Žalas Dakaras rallijā startēs vēl divi lietuviešu piloti - Benediktas Vanagas un Antanas Juknevičus. Visas trīs ekipāžas trasē dosies ar ''Toyota Hilux'' automašīnām.
Komentāri
Pašlaik komentāru nav!
Autorizējies vai reģistrējies, lai komentētu
Partneri:
aix-copy-2837-1940.png motul-partner-3110.png nrs-4325.png batcc-0816.png ar-4809.png vagi-2128.png srt-5914.png bmp2-1740.png