profile
register
facebook
youtube
twitter instagram
baneris-aix-2-5445-4514-2008.gif

ASV sportists: Izturīgais drošības karkass ļāva izdzīvot bez nopietnām traumām (VIDEO)

Go4speed 08.01.2018 - 10:45 ASV sportists: Izturīgais drošības karkass ļāva izdzīvot bez nopietnām traumām (VIDEO)
Auto pēc avārijas. Foto: dakar

Diemžēl neveiksmīgi Dakaras rallija debija beidzās ASV sportistam Brūsam Menzesam. Sportists šogad startēja X-Raid rūpnīcas komandā, kur kopā ar Miko Hirvonenu un Jazīdu Al-Radži pilotēja ''X-Raid Mini John Cooper Works buggy'' automašīnu.

Ralliju pilots iesāka lieliski, jo pēc pirmās dienas viņš ieņēma augsto ceturto vietu, līderim zaudējot 38 sekundes. Taču svētdien, sacensību otrajā dienā, ASV sportists lielā ātrumā piedzīvoja avāriju, uzmetot vairākus kūleņus. Par laimi, ekipāža smagas traumas neguva, taču automašīnu uz vietas vairs nevarēja salabot, tāpēc arī ekipāžai šis rallijs bija beidzies.



''Nepareizi novērēju šo vietu,'' iesāk Brūss Menzes. ''Bijām pārāk ātri, kā rezultātā kādā no vietām mašīnai gaisā pacēlās aizmugure un mēs lielā ātrumā caur priekšu uzmetām vairākus kūleņus. Par laimi, mašīnas drošības karkass ir ļoti izturīgs, tāpēc mēs šajā avārijā izdzīvojām bez nopietnām traumām. Diemžēl stūrmanim konstatēts lūzums labajā kājā. Tagad atliek fokusēties uz nākamā gada Dakaras ralliju.''

Atgādināsim, ka neveiksmīgi šis posms beidzās vēl diviem X-Raid rūpnīcas komandas braucējiem. Jazīds Al-Radži sadūrās ar komandas biedru Borisu Garafuliku, kā rezultātā abi braucēji finiša līniju šķērsoja, no līdera atpaliekot vairāk nekā septiņas stundas.



Auto pēc avārijas:
Komentāri
Pašlaik komentāru nav!
Autorizējies vai reģistrējies, lai komentētu
Partneri:
aix-copy-2837-1940.png motul-partner-3110.png nrs-4325.png batcc-0816.png ar-4809.png vagi-2128.png srt-5914.png bmp2-1740.png