profile
register
facebook
youtube
twitter instagram
baneris-aix-2-5445-4514-2008.gif

Lēbs: Baidos apmaldīties tuksnesī

Go4speed 04.11.2015 - 12:22 Lēbs: Baidos apmaldīties tuksnesī
Foto: facebook.com/SebLoebOfficiel

2016.gada Dakaras rallijs solās būt viens no pēdējo gadu interesantākajiem rallijreidiem. Šogad lielu interesi izraisa dalībnieku saraksts, jo šogad pirmo reizi uz starta izies vairāki spēcīgi un zināmi braucēji no pasaules rallija čempionāta. Ja WRC šie braucēji ir pieraduši braukt pēc stenogrammas un trīs dienas, tad rallijreidā braucējiem pēc īpaši sastādītas leģendas būs jābrauc divas nedēļas.

Nesen Marokas rallijreidā debitēja deviņkārtējais WRC čempions Sebastjans Lēbs, kurš startēja ar jauno ''Peugeot 2008 DKR2015''. Kad Lēbam nebija tehnisku problēmu un avāriju, franču braucējs spēja uzrādīt gana konkurētspējīgus laikus. Pēc rallijreida Lēbs atzina, ka viņam vēl ir daudz darba, lai pilnvērtīgi sagatavotos Dakaras rallijam.


Foto: facebook.com/SebLoebOfficiel

''Protams, es nedaudz baidos apmaldīties tuksnesī. Taču tā ir daļa no spēles, tāpēc mums ir jābūt sagatavotiem pēc iespējas labāk. Dotajā brīdī bailes nav pārgājušas, taču ceru, ka uz sacensību sākuma mums nebūs problēmu,'' saka Sebastjans Lēbs.

Jautājot par savām izredzēm, Lēbs turpina. ''Agrāk bija situācijas, kad sportisti Dakaras rallijreidā uzvar jau pirmajā gadā. Taču viņi tobrīd brauca ar labāko tehniku un tāpēc arī uzreiz uzvarēja. Mums ir ļoti stipri un pieredzējuši konkurenti. Taču ceru, ka vienreiz man izdosies uzvarēt Dakaras rallijreidā. Strādāšu pie tā, jo gribu sasniegt visus savus nospraustos mērķus.''


Foto: facebook.com/SebLoebOfficiel

Ja citi rallijreida piloti izvēlas stūrmaņus ar bagātīgu rallijreida pieredzi, tad Lēbam stūrmanis būs viņa ilggadējais pārinieks no WRC - Daniels Elena. ''Daniela izvēle nav tā loģiskākā. Būtu pareizāk, ja izvēlētos kādu pieredzējušu stūrmani, taču nobraukt šo ralliju kopā ar Elenu ir kaut kas īpašs. Viņš vienmēr ar mani bija kopā rallijā, tāpēc gribu, lai šī vēsture turpinās. Nedomāju, ka mūsu draudzību var aizvietot startēšana ar kādu citu stūrmani. Mums ar Elenu ir jāstrādā kopā, lai sasniegtu savus mērķus,'' nobeidz Lēbs.
Komentāri
Pašlaik komentāru nav!
Autorizējies vai reģistrējies, lai komentētu
Partneri:
aix-copy-2837-1940.png motul-partner-3110.png nrs-4325.png batcc-0816.png ar-4809.png vagi-2128.png srt-5914.png bmp2-1740.png