profile
register
facebook
youtube
twitter instagram
baneris-aix-2-5445-4514-2008.gif

Latvijas 'RE Autoclub' komanda izcīna 3.vietu sacensībās 'Belarus Baja' (VIDEO)

Go4speed 01.06.2015 - 09:20 Latvijas 'RE Autoclub' komanda izcīna 3.vietu sacensībās 'Belarus Baja' (VIDEO)
Aleksandrs Terentjevs. Foto: Re Autoclub

No 29. līdz 31.maijam Baltkrievijā norisinājās sacensības „Belarus Baja”, kurā Latvijas „RE Autoclub” komanda kopvērtējumā ieguva godpilno trešo vietu, portālu Go4speed informē Ieva Lorence. Sacensībās triumfēja Aleksandrs Kolembets un Igors Petenko („Toyota Land Cruiser 200”), kuri ieņēma pirmo vietu T2 klasē!

Krievijas čempionāta trešā posma sacensības „Belarus Baja” notika Dretunski poligonā, Baltkrievijā. „Re Autoclub” sacensībās, neskatoties uz sarežģīto trasi, parādīja ļoti labu sniegumu un ieguva trešo vietu.

Pirmās vietas ieguvējs Aleksandrs Kolembets atzīst: ''Šajās sacensībās trase bija daudz grūtāka nekā iepriekš Krievijas čempionāta 2. posma sacensībās „Kaganas zelts” Astrahaņā, taču mans uzdevums bija atbraukt pirmajam, tāpēc braucu uzmanīgi, bet ar mērķi uzvarēt!”


Somu sportists Joni Ampuja šajā posmā cīnījās ar tehniskām problēmām. Foto: Re Autoclub

Aleksandrs Terentjevs un Aleksejs Berkuts no Krievijas („Ford Raptor F150 SVT”) T2 klasē ieņēma 4.vietu, kamēr Ivans Sidoroks un Sergejs Dodonovs no Krievijas („Mitsubishi MPR 98”) sacensībās piedalījās pirmo reizi, kur savā RS klasē bija otrs labākais!

''Man „RE Autoclub” ir kā liela, draudzīga ģimene! Atmosfēra, kas valda šajā komandā, ir lieliska! Esmu priecīgs, ka esmu daļa no tās. Arī turpmāk gribu piedalīties un cīnīties par labu rezultātu!", stāsta Ivans Sidoroks.

Sacensību dalībniekiem pirmajā dienā bija jāmēro divi 108 km gari posmi, otrajā – divi 110 km gari posmi. Dalībnieki atzina, ka veicamā distance bija viena no grūtākajām, jo tā ietvēra dažādus ceļu posmus – piekrastes joslu, upes šķērsošanu, palienu pļavas, meža ceļus ar tramplīniem utt.

Starptautisko rallijreida komandu no Latvijas ''RE Autoclub'' sacensībās pārstāvēja piecas ekipāžas.

Komentāri
Pašlaik komentāru nav!
Autorizējies vai reģistrējies, lai komentētu
Partneri:
aix-copy-2837-1940.png motul-partner-3110.png nrs-4325.png batcc-0816.png ar-4809.png vagi-2128.png srt-5914.png bmp2-1740.png