profile
register
facebook
youtube
twitter instagram
baneris-aix-2-5445-4514-2008.gif

Sportists: Kamaz ir pārspējami

Go4speed 21.12.2014 - 06:47 Sportists: Kamaz ir pārspējami
Hans Steisijs. Foto: www.dakarmagazine.nl

Straujiem soļiem tuvojas Dakaras rallijs. Tāpat kā citus gadus, arī smago automašīnu klasē paredzamas sīvas un neprognozējamas cīņas. Kopš 2000.gada šajā smago automašīnu klasē dominējuši Kamaz braucēji (uzvarējuši 11 reizes – aut.). Pirms astoņiem gadiem šajā smago automašīnu klasē nepārspēts palika Nīderlandes sportists Hans Steisijs, kurš uz 2015.gada rallijreidu ir sagatavojies kā nekad.

Kā ziņo dakar.com, tad Steisijs pēc pagājušā gada neveiksmīgā snieguma (7.vieta) ir apņēmības pilns uzvarēt nākamā gada Dakaras rallijreidā. Sportists uz starta izies ar jaunu mašīnu, ar kuru aprīlī tika aizvadīti testi, kā arī izcīnīta otrā vieta Marokas rallijā. Sportists, kurš pa šo laiku nometis desmit kilogramus svara, uz starta izies ar jaunu stūrmani.


Šī gada Dakaras rallijreida uzvarētājs smago automašīnu klasē Andrejs Karginovs. Foto: wallwidehd.com

''Joprojām esmu vīlies par 2014.gada Dakaras rallijreidu,'' saka Hans Steisijs. ''Komanda paveica labu darbu, taču es aizvadīju savu sliktāko Dakaras ralliju. Pirms starta salauzu pirkstu, tāpēc visa rallija laikā man bija sāpes. Mašīna bija ļoti konkurētspējīga, un mēs varējām uzvarēt, taču, lai tiktu uz goda pjedestāla, jābūt visās jomās uz 100%. 2015.gadā braukšu ar jaunu mašīnu, kas ir ļoti iespaidīga. Šim rallijam esam gatavojušies kā nekad – esam aizvadījuši testus, kā arī esmu piestrādājis pie savas fiziskās kondīcijas (pilots zaudēja desmit kilogramus svara). Šobrīd esmu labākā formā, nekā tajā laikā, kad uzvarēju Dakaras rallijā. Šobrīd viss ir perfekti, taču tam nav garantijas. Gan Kamaz, gan MAN komandas braucēji būs ļoti stipri, kas paredz, ka būs lieliska cīņa. Taču Kamaz ir pārspējami, jo, ja tā nebūtu, es šeit nestartētu.
Komentāri
Pašlaik komentāru nav!
Autorizējies vai reģistrējies, lai komentētu
Partneri:
aix-copy-2837-1940.png motul-partner-3110.png nrs-4325.png batcc-0816.png ar-4809.png vagi-2128.png srt-5914.png bmp2-1740.png