profile
register
facebook
youtube
twitter instagram
baneris-aix-2-5445-4514-2008.gif

Sainss: Galvenā lieta – nekad neapstāties

Mārtiņš Jankovskis 25.11.2013 - 06:52 Sainss: Galvenā lieta – nekad neapstāties
Sainsa jaunais bagijs. Foto: marathonrally.com

Šī gada Dakaras rallija finišu tehnisku iemeslu dēļ nesasniedza Qatar Red Bull rallija komanda, kuras sastāvā brauca 2010. gada Dakaras rallija uzvarētājs Karloss Sainss un 2011. gada Dakaras rallija vieglo automašīnu uzvarētājs Nasers Al-Atija.

Pēc rallija Al-Atija paziņoja, ka 2014. gada Dakaras rallijā komanda uz starta izies ar labāku bagiju, kas tikšot gatavots Eiropā. Bija plānots, ka jaunajam bagijam būs vairāki uzlabojumi. ''Tie bagiji, kas tika uzbūvēti Amerikā, izrādījās ne pārāk izturīgi un uzticami. Līdz ar to turpmāk mēs visus mezglus gatavosim Eiropā. Nākamā (2014.gada) Dakaras rallijā plānojam startēt ar trīs bagijiem - viens būs man, otrs Sainsam, bet trešais pilots būs zināms vēlāk,'' šogad pēc rallija teica Al-Atija.

Kataras sportists lieki laiku netērē un sāk rīkoties
Šogad Al-Atija un Sainss Dakaras rallijā bija spiesti izstāties. Foto: www.caradisiac.com

Taču diemžēl minēto projektu neizdevās realizēt. Šī iemesla dēļ Sainss un Al-Atija gāja katrs savu ceļu. Zināms, ka Sainss 2014. gada rallijā ar bagiju startēs "Red Bull SMG Rally Team" komandā.

''Šogad strādāju kopā ar Filipu Gašē, kuram ir lieliska pieredze un zināšanas, kā līdz Dakaras rallija finišam nogādāt bagijus. Kopā ar Filipu esmu strādājis arī iepriekš, tāpēc zinu, ka mūsu sadarbība var būt veiksmīga,'' saka Karloss Sainss.


Sainsa jaunais bagijs. Foto: marathonrally.com

''Jūtos pozitīvi noskaņots par šiem bagijiem, ar kuriem brauksim Dakaras rallijā. Mērķis – šķērsot finiša līniju. Mēs varam būt ātri vai lēni, bet galvenā lieta – nekad neapstāties. Pēdējo nedēļu laikā veicām vairākus testus, lai atklātu un novērstu problēmas pirms sacīkstes. Būt iesaistītam Dakaras rallijā ir kaut kas ļoti īpašs, jo sacīkstes ir unikālas. Šobrīd nenervozēju, bet dienu pirms starta nervozitāte būs lielāka,'' tā Sainss.
Komentāri
Pašlaik komentāru nav!
Autorizējies vai reģistrējies, lai komentētu
Partneri:
aix-copy-2837-1940.png motul-partner-3110.png nrs-4325.png batcc-0816.png ar-4809.png vagi-2128.png srt-5914.png bmp2-1740.png