profile
register
facebook
youtube
twitter instagram
baneris-aix-2-5445-4514-2008.gif

'Nitro RX' pirmā posma uzvarētājs Larsons piedzīvo šaušalīgu atgadījumu darbnīcā

Go4speed 06.07.2022 - 01:30 'Nitro RX' pirmā posma uzvarētājs Larsons piedzīvo šaušalīgu atgadījumu darbnīcā
Foto: Robin Larsson

Šaušalīgu negadījumu piedzīvojis Nitro RX pirmā posma uzvarētājs elektriskajā Group E klasē Robins Larsons. Kā savos sociālajos tīklos vēsta sportists, tad ''Šo svētdien biju tuvu tam, lai ietu bojā. Biju viens pats darbnīcā, kad man notika negadījums ar leņķa slīpmašīnu, kas trāpīja pa kaklu. Par laimi, pirms ieradās ātrā palīdzība, paspēju piezvanīt saviem draugiem un ģimenei, tāpēc viņi varēja uzturēt mani nomodā un neļaut man aizmigt. Četrdesmit šuves vēlāk un rēta uz kakla. Esmu ļoti laimīgs, ka ar mani kopā ir draugi, ģimene un labākā draudzene pasaulē, kas bija kopā ar mani, kopš nonācu slimnīcā. Rūpējieties viens par otru, jo tas var beigties ātrāk, nekā jūs domājat.''


Foto: Robin Larsson

Atgādināsim, ka nesen Nitro RX pirmā posma finālā jaunajā elektriskajā Group E klasē uzvaru izcīnīja tieši Larsons, aiz sevis atstājot komandas biedru Andreasu Bakerūdu, kamēr trešā vieta Niklasam Gronholmam.

Pēc sezonas pirmā posma līderis kopvērtējumā ir Larsons (58), kuram seko Bakerūds (49) un Gronholms (42).

Tikmēr cits zviedru sportists Kevins Eriksons savos sociālajos tīklos pavēstījis, ka arī viņš nesen bija spiests paviesoties slimnīcā. Šī iemesla dēļ viņš izlaida sezonas pirmo Nitro RX posmu. Sportists atklāja, ka viņš pirms sacensībām bija iesaistīts negadījumā (viņu sacensībās aizstāja Gronholms, kurš izcīnīja trešo vietu). Sportistam veiksmīgi tika veikta labās pēdas operācija, un šobrīd viņš sācis savu rehabilitācijas periodu.


Foto: Kevin Eriksson

''Vēlos pateikties savai ģimenei, savai apbrīnojamajai draudzenei un mammai par rūpēm par mani pēdējo nedēļu laikā, kā arī visiem jums, kas dažādos veidos esat uzrunājuši mani, lai saglabātu motivāciju. Laiks nav īsti manā pusē, bet, ja jutīšos labi, noteikti mēģināsim atgriezties uz otro Nitro RX posmu, kas notiks jūlija beigās. Tagad jādzer daudz piena, lai kauli ātrāk sadzīst,'' ar smaidu nobeidz sportists.

Komentāri
Pašlaik komentāru nav!
Autorizējies vai reģistrējies, lai komentētu
Partneri:
aix-copy-2837-1940.png motul-partner-3110.png nrs-4325.png batcc-0816.png ar-4809.png vagi-2128.png srt-5914.png bmp2-1740.png