profile
register
facebook
youtube
twitter instagram
baneris-aix-2-5445-4514-2008.gif

Kevins Hansens: Ar šo komandu un mašīnu Baumanis cīnīsies par Eiropas zeltu

Go4speed 27.04.2022 - 17:22 Kevins Hansens: Ar šo komandu un mašīnu Baumanis cīnīsies par Eiropas zeltu
Foto: Hansen World RX Team

Trešdien kļuva zināms, ka 29 gadus vecais Jānis Baumanis šogad turpinās startēt Eiropas rallijkrosa čempionātā, pārstāvot Yellow Squad vienību, kuru vada divu pasaules RX posmu uzvarētājs Kevins Hansens. Jāņa rīcībā būs ''Peugeot 208 RX1'' automašīna, ar kādu pēdējos gadus pasaules RX čempionātā startēja brāļi Timijs un Kevins Hanseni.

Šī nav pirmā reize, kad Baumanis sadarbosies ar Hanseniem, jo pirms vairākiem gadiem Jānis ''Hansen Talent Development'' komandas sastāvā aizvadīja savus pirmos posmus pasaules rallijkrosa čempionātā. Eiropas čempionātā ''Hansen Motorsport'' komanda savulaik guvusi lielus panākumus, jo laika posmā no 1989. līdz 2016. gadam kopā tika izcīnīti 20 tituli!


Foto: Hansen World RX Team

"Ir fantastiski paplašināt #YellowSquad darbību nākamajā mūsu ceļojumā," saka Kevins Hansens. "Tas vienmēr ir bijis mērķis. Zīmola vīzija vienmēr ir bijusi ieņemt vairākas pozīcijas rallijkrosa hierarhijā, un tagad ar #YellowSquad mēs to esam sasnieguši Euro RX. Hansena organizācijas ietvaros mums tagad ir aptverti visi posmi no CrossCar līdz pat RX virsotnei.''

"Ir super forši, ka Jānis atgriezies mūsu komandā pēc tam, kad pirms dažiem gadiem viņš brauca ''Hansen Talent Development'' vienībā. Viņš ir ieradies šeit, lai cīnītos par Eiropas zeltu. Pēdējos gados viņš ir ļoti aktīvi iesaistījies cīņā par vadošajām vietām, un tagad ar šo automašīnu un komandu mums ir ļoti labas izredzes sasniegt patiešām labus rezultātus."

"Parakstīt līgumu ar tādu sacensību uzvarētāju un pierādītu līderi kā Jānis mums ir liels sasniegums. Baumani pazīstu jau daudzus gadus, un esmu pārliecināts, ka viņš ar ''Peugeot 208 WRX'' būs neticami spēcīgs. Mums ir lielisks komplekts, un es nevaru vien sagaidīt, kad sāksies sezona," tā Yellow Squad komandas menedžeris Ēriks Fārens.
Komentāri
Pašlaik komentāru nav!
Autorizējies vai reģistrējies, lai komentētu
Partneri:
aix-copy-2837-1940.png motul-partner-3110.png nrs-4325.png batcc-0816.png ar-4809.png vagi-2128.png srt-5914.png bmp2-1740.png