profile
register
facebook
youtube
twitter instagram
baneris-aix-2-5445-4514-2008.gif

Baumanis nestartēs Zviedrijas RX posmā

Go4speed 17.08.2020 - 12:58 Baumanis nestartēs Zviedrijas RX posmā
Matiass Ekstroms un Jānis Baumanis

Pirmdien kļuva zināms, ka Jānis Baumanis nestartēs sezonas pirmajā Pasaules rallijkrosa čempionāta posmā, kas šajās brīvdienās notiks Zviedrijā. Martā KYB Team JC komanda paziņoja, ka tās sastāvā Pasaules RX čempionātā šogad startēs Jānis Baumanis un Robins Larsons, taču pirmdien komanda paziņoja, ka Baumaņa vietā Zviedrijas RX posmā startēs 2016.gada Pasaules RX čempions Matiass Ekstroms.

Tiek ziņots, ka Ekstroms Baumani aizvietos, jo latviešu braucējam Covid-19 pandēmijas dēļ esot problēmas ar budžetu, kā rezultātā Jānis nevarēs šosezon aizvadīt pilnu Pasaules RX sezonu.


Foto: KYB Team JC

''Rallijkrosā vienmēr ir bijušas ātras un jautras automašīnas, kuras man patīk vadīt. Jūtos labi, ka atkal varēšu braukt KYB Team JC komandā. Robins šogad jau ir uzvarējis Holjesā, tāpēc viņš jau ir iesildījies. Mana galvenā prioritāte šajā nedēļas nogalē būs pēc iespējas vairāk gūt prieku. Bet, protams, diena, kurā nesapņoju par uzvaru, būs tā diena, kad pārstāšu braukt. Mērķis vienmēr ir uzvarēt, bet redzēsim, vai tas būs reāli atbilstoši šī brīža apstākļiem. Holjesa vienmēr ir īpaša, taču šogad tas būs kaut kas pilnīgi unikāls - bez skatītājiem. Dīvaina sajūta, bet aizraujoša,'' saka Ekstroms.

Tikmēr KYB Team JC komandas vadītājs Joels Kristofersons pauda nožēlu, ka Baumanis ar viņa komandu neaizvadīs pilnu sezonu, jo personīgi Kristofersons un visa komanda šo sadarbību gaidīja ar lielu cerību. Joels piebilda, ka šī situācija, kas saistīta ar Covid-19, ir saprotama un dažreiz kādam tā var notikt. ''Ceru, ka mēs kopā ar Jāni varēsim strādāt nākotnē,'' saka Joels.
Komentāri
Pašlaik komentāru nav!
Autorizējies vai reģistrējies, lai komentētu
Partneri:
aix-copy-2837-1940.png motul-partner-3110.png nrs-4325.png batcc-0816.png ar-4809.png vagi-2128.png srt-5914.png bmp2-1740.png